Πόρτο: Οπαδός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη φιέστα για το πρωτάθλημα

Πόρτο: Οπαδός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη φιέστα για το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πόρτο στέφθηκε πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για τη σεζόν 2021/2022, με τους Δράκους να παίρνουν το διπλό στην έδρα της Μπενφίκα (0-1) και να κλειδώνουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

Αμέσως οι φίλοι της έστησαν το δικό τους πάρτι για την επιστροφή της ομάδας τους στο θρόνο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, το οποίο ωστόσο έμελλε να στιγματιστεί από τη στυγερή δολοφονία ενός οπαδού ηλικίας 31 ετών.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές, ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και άφησε την τελευταία του πνοή στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε σοβαρή κατάσταση μάλιστα νοσηλεύεται και μια 28χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά τη στιγμή που οι οπαδοί της Πόρτο πανηγύριζαν εκστασιασμένοι έξω από το «Ντραγκάο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X