Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Ρονάλντο θα μιλήσει με Φέργκιουσον για το μέλλον του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Ρονάλντο θα μιλήσει με Φέργκιουσον για το μέλλον του
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συμβουλευτεί τον μέντορα του για το αν είναι σωστό να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι κάτι παραπάνω από παίκτη και προπονητή αφού ο θρύλος των πάγκων ήταν καθοριστικός για την πορεία του Πορτογάλου όπως φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε τεχνικός της Γιουνάιτεντ, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του Ρονάλντο, καθώς είχε μιλήσει τόσο με τους Γκλέιζερς όσο και με τον 37χρονο επιθετικό προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγάλο comeback. Οπως είναι λογικό, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός για ότι αφορά την καριέρα του συμβουλεύεται πάντα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ετσι και τώρα, μετά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον, στο οποίο η εικόνα της ομάδας του Κριστιάνο ήταν για ακόμα μια φορά αποκαρδιωτική, ο 37χρονος Κριστιάνο θα επισκεφθεί τον πρώην προπονητή του, ώστε να τον συμβουλέψει για την παραμονή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η «Mirror», ο Φέργκιουσον είναι πρόθυμος να πείσει τον Κριστιάνο να παραμείνει «κόκκινος διάβολος» και τη νέα σεζόν ώστε να «προστατεύσει την κληρονομιά του». Από την πλευρά του ο Πορτογάλος εκτιμάει τη γνώμη του Φέργκιουσον περισσότερο απ’ όλους κι έτσι μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του έμπειρου μεσοεπιθετικού κι αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X