Serie Α: Σκόραρε ο Βέρντε στην ήττα της Σπέτσια από την Αταλάντα (VIDEO)

Serie Α: Σκόραρε ο Βέρντε στην ήττα της Σπέτσια από την Αταλάντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρά το ωραίο γκολ του Ντάνι Βέρντε η Αταλάντα κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Σπέτσια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με Τορίνο και Σαλερνιτάνα, η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Σπέτσια εκτός έδρας με 3-1 και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σκόραρε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Ντάνι Βέρντε για λογαριασμό της Σπέτσια.

Η Αταλάντα μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί στο 16′ με γκολ του Μουριέλ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30′ με τον Ντανιέλε Βέρντε να κάνει όμορφη ατομική ενέργεια και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μούσο.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να «πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ» στο 73′, με κεφαλιά του Τζιμσίτι. Στο 81′ ένα σουτ του Μπογκά σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Προβεντέλ, η Σπέτσια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 84′ με τον Γκιασί, ενώ η Αταλάντα «κλείδωσε» το τρίποντο στο 87′, όταν ο Πάσαλιτς σκόραρε με ωραίο πλασέ για πέμπτη φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις του με την Σπέτσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Στην έβδομη θέση της Serie A και ισόβαθμη με τη Ρόμα πλέον η Αταλάντα, απομακρύνθηκε στο +3 από την όγδοη Φιορεντίνα, η οποία φιλοξενείται τη Δευτέρα (9/5) από την Σαμπντόρια. Τέταρτη διαδοχική ήττα για την Σπέτσια, η οποία παρέμεινε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X