«Δεν μπορεί να γεμίζει ο κόσμος το γήπεδο και να βλέπει μια ΑΕΚ που δεν είναι ΑΕΚ»

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK talk με τους Κυπελλούχους Ευρώπης Παπασταμάτη-Δημητρούλια και την κούπα! (VIDEO)

Ο Ενωσίτης αποκαλύπτει την ατάκα του Σταμάτη Παπασταμάτη μετά τον χαμένο πρώτο τελικό και εξηγεί γιατί έπρεπε να τελειώσει άμεσα ο Δημητρούλιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αν η χρονιά για την ΑΕΚ στο χάντμπολ, θα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη, θα κριθεί ξεκάθαρα από το αν θα κατακτήσει το βασικό της στόχο, που είναι φυσικά το πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο τμήμα άλλωστε και μάλιστα με τον Σταμάτη Παπασταμάτη στο τιμόνι, δεν έχει σταθεί ποτέ σε δικαιολογίες. Στην κατάσταση πάντως που βρέθηκε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, που ξεκάθαρα είναι η πιο κακή αγωνιστικά της τελευταίας τριετίας, αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, αυτό θα οφείλεται στην απόφαση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, να αλλάξει προπονητή μετά το «0-1» που έκανε ο Ολυμπιακός στη Χαλκίδα. Άνθρωποι της ομάδας και του περιβάλλοντός της, που προφανώς γνωρίζουν καλύτερα, έλεγαν μετά το πρώτο παιχνίδι ότι αν δεν άλλαζε ο προπονητής, θα πήγαινε ολοταχώς η σειρά για… 0-3.

Ο Δημητρούλιας στηρίχτηκε σε απίστευτο βαθμό από τη διοίκηση, σε ότι κι αν ζητούσε, αλλά φέτος υπέπεσε σε σωρεία λαθών και το κυριότερο δεν μπόρεσε να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Δεν μπορείς να είσαι στην ΑΕΚ, σε οποιοδήποτε πόστο και να βάζεις το «εγώ» πάνω από το «εμείς».

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος και ακόμα περισσότερο ενοχλημένος, τόσο το βράδυ της απώλειας του Κυπέλλου στην Κοζάνη, όσο και στη Χαλκίδα μετά το 0-1, την περασμένη Παρασκευή. Όχι για τις ήττες. Οι ήττες είναι μέσα στον αθλητισμό. Αλλά για την εικόνα της ομάδας, που έδειξε πνευματικά ανέτοιμη.

«Δεν μπορεί να έρχεται τόσος κόσμος να γεμίζει το Κλειστό και να βλέπει αυτό το χάλι. Μια ΑΕΚ που δεν είναι ΑΕΚ. Αυτό δεν το ανέχομαι», έλεγε μετά το παιχνίδι, πριν μπει στα αποδυτήρια για να ανακοινώσει στην ομάδα ότι ο Δημητρούλιας δεν συνεχίζει. Περίμενε ότι μετά τον τελικό Κυπέλλου, η ΑΕΚ θα έβγαζε αντίδραση και για αυτό έδωσε και δεύτερη ευκαιρία. Αλλά είδε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε ακούσει μετά την ήττα στον τελικό της Κοζάνης. Και πήρε τη μόνη απόφαση που μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X