Ρόμα: Στη λίστα του Μουρίνιο ο Τσιμίκας για το καλοκαίρι

Τσιμίκας
Photo Credits: INTIME

Οι εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα την φετινή σεζόν έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο που εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν του Κώστα Τσιμίκα με την φανέλα της Λίβερπουλ έχει εντυπωσιάσει τον Ζοσέ Μουρίνιο που δείχνει να τον ενδιαφέρει η περίπτωση του.

Δημοσίευμα της «Calciomercato», αναφέρει ότι ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν και μία από τις θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οπως τονίζεται μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» εξετάζουν την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα Κώστα Τσιμίκα, προκειμένου να υπάρχει βάθος στη συγκεκριμένη θέση.

«Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να δεχτεί μια λογική πρόταση και να κοιτάξει να επενδύσει τα χρήματα σε έναν νεότερο αντικαταστάτη, όπως ο νεαρός Κάλβιν Ράμσεϊ της Αμπερντίν. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νταβίντ Ραόυμ της Χοφενχάιμ, αν και μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι δυνατή μόνο εάν φύγει ο Τσιμίκας. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X