Τα 6 λάθη στις αποδόσεις των bookmakers από το Grand Prix του Μαϊάμι

Τα 6 λάθη στις αποδόσεις των bookmakers από το Grand Prix του Μαϊάμι

Betmarket Formula 1: 6 value επιλογές για παιχνίδι σε αποδόσεις από 8.50 έως 251.00 προσφέρει το Grand Prix του Μαϊάμι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σημερινό Grand Prix της Formula 1 φιλοξενείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στην πόλη του Μαϊάμι. Η διαφορά ώρας που υπάρχει σημαίνει… ξενύχτι, καθώς ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:30 ώρα Ελλάδος

  • Πίστα: Miami International Autodrome
  • ΏραΈναρξης: 22:30
  • Τηλεοπτική Μετάδοση: Cosmote Sport 5 / EΡΤ2

Η «Miami International Autodrome» αποτελεί την πίστα που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα. Δεν είναι μόνιμη πίστα αλλά έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που θυμίζει κανονική πίστα αγώνων. Μοιάζει πολύ με κανονική πίστα και σε αυτό την ενισχύουν οι τρεις ζώνες ενεργοποίησης του DRS που πιθανό να βοηθήσει στο να έχουμε προσπεράσματα. Μία πίστα με σύνολο 19 στροφών, μήκους 5.412km και με τον αγώνα να ολοκληρώνεται σε 57 γύρους.

Τα συμπεράσματα των Προκριματικών

Χθες είδαμε τον Charles Leclerc να παίρνει την pole position ενώ στην διπλανή θέση εκκίνησης θα έχει τον Carlos Sainz. Στην 2η σειρά εκκίνησης και στις θέσεις 3 και 4 έχουμε τις δύο Red Bull. Max Verstappen και Sergio Perez θα κυνηγήσουν από το πρώτο δευτερόλεπτο τις δύο Ferrari. Ο πολύ καλός Valtteri Bottas είναι στην 5η θέση και θα έχει δίπλα του στην 6η θέση τον πρώην συνοδηγό του, Lewis Hamilton.

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι δύο AlphaTauri RBPT, με τον Pierre Gasly στην 7η θέση και στην 9η τον Yuki Tsunoda. Τις χωρίζει ο Lando Norris ενώ την δεκάδα κλείνει ο Lance Stroll. Η δεύτερη Mercedes έδειξε αρκετά προβληματική χθες με τον George Russell να παίρνει την 12η θέση και να δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ιδιομορφίες της συγκεκριμένης πίστας.

Προγνωστικά Formula 1: Νέα πίστα… νέα δεδομένα

Η νέα πίστα δημιουργεί νέα δεδομένα και… λάθη στις προσφερόμενες αποδόσεις από τα στοιχηματικά sites. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Οι προβλέψεις των bookmakers έγιναν εκ του ασφαλούς ρίχνοντας τις αποδόσεις που αφορούν τον Charles Leclerc και τον Max Verstappen. Δεν λένε όμως την αλήθεια καθώς σε μια νέα πίστα σαν κι’ αυτή, το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά. Πολλοί οδηγοί ανέβαιναν στα κράσπεδα με τα μικρά λαθάκια τους και αυτό θα είναι πρόβλημα στον αγώνα ενώ αν κάποιος οδηγός πάει να διορθώσει απότομα ένα μικρό λάθος τότε είναι πολύ εύκολο να βρεθεί στον τοίχο.

Στην αγορά του νικητή έχουμε τον Leclerc στο 1,80 και τον Max στο 2,75 από τη Novibet. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για ποντάρισμα σε τέτοιες αποδόσεις, ειδικά με όσα αναφέραμε παραπάνω. Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το 8,50 του Sainz στην Bet365, ο οποίος ξεκινά από την 2η θέση εκκίνησης και έδειξε αρκετά καλός εχθές. Αξία βρίσκουμε και στον Sergio Perez σε απόδοση 23.00 στην Betsson.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά, στο στρατόπεδο της Red Bull φάνηκε ότι ο Sergio Perez θα πάει με διαφορετική στρατηγική από τους υπόλοιπους οδηγούς της και αν κάτι στραβώσει στην πορεία τότε ο «Checo» θα τους… κλέψει τον αγώνα.

Και οι δύο οδηγοί, Sainz και Perez, είχαν πολύ καλά προκριματικά και ελεύθερα δοκιμαστικά ενώ κατέχουν και από ένα ταχύτερο sector στην πίστα. Επίσης ο γρηγορότερος άνθρωπος στην πίστα στα προκριματικά ήταν ο Sergio Perez με ταχύτητα 334,7km/h. Γι’ αυτό και δεν θεωρούμε καθόλου παράλογο να δούμε άλλο νικητή εκτός των δύο φαβορί απόψε.

Στους δύο προαναφερθέντες οδηγούς (Sainz & Perez) θα εστιάσουμε και στις υπόλοιπες αγορές. Στο 10,00 η απόδοση και των δύο για ταχύτερο γύρο θα αποτελέσει επιλογή στην Stoiximan.gr. Επίσης, ο συνδυασμός νίκης και ταχύτερου γύρο και για τους δύο δείχνει να εμπεριέχει λάθος στις αποδόσεις.

Ο Carlos Sainz πληρώνει 70.00 στην Stoiximan.gr για νίκη και ταχύτερο γύρο ενώ ο Sergio Perez προσφέρεται (για νίκη & ταχύτερο γύρο) στο εξωπραγματικό 251,00 από την Bet365. Θεωρούμε εκτός πραγματικότητας αυτές οι αποδόσεις. Αρκεί ένα λάθος από Leclerc και Max και τότε εύκολα μπορεί να βρεθεί στην 1η θέση είτε ο Sainz, είτε ο Perez.

Betmarket Επιλογές Formula 1

MIAMI GRAND PRIX 2022

Νικητής: Carlos Sainz @8.50 *10 μονάδες (Bet365)

Νικητής: Sergio Perez @23.00 *10 μονάδες (Betsson)

Ταχύτερος Γύρος: Carlos Sainz @10.00 *10 μονάδες (Stoiximan.gr)

Ταχύτερος Γύρος: Sergio Perez @10.00 *10 μονάδες (Stoiximan.gr)

Νικητής & Ταχύτερος Γύρος: Carlos Sainz @70.00 *5 μονάδες (Stoiximan.gr)

Νικητής & Ταχύτερος Γύρος: Sergio Perez @251.00 *5 μονάδες (Bet365)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X