Κλοπ: «Θα ήθελα πολύ να χάσει βαθμούς η Σίτι»

Κλοπ: «Το μικρότερο πρόβλημα που έχω είναι αν θα φτάσουμε τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς της Λίβερπουλ με την Τότεναμ για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς μπορεί ναι μεν να ανέβηκε στην κορυφή, ωστόσο με το στραβοπάτημα της αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει με τρεις βαθμούς, σε περίπτωση που κερδίσει το απόγευμα της Κυριακής (8/5 18:30)  την Νιουκάστλ στο Έτιχαντ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να χάσει βαθμούς προκειμένου να μην μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά των δύο ομάδων.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με την απόδοση των παικτών μου κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα που μπορεί να παίξει Champions League την επόμενη σεζόν. Η Τότεναμ έχει επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, που δεν σου κάνουν τη ζωή εύκολη. Η τακτική της λειτούργησε γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα πέμπτη. Το 0-1 ήταν δύσκολο, αλλά παραμείναμε ψύχραιμοι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Η νοοτροπία μας ήταν τρομερή και το πρέσινγκ μας άλλου επιπέδου. Αντιμετωπίσαμε όμως έναν αντίπαλο που είχε προετοιμαστεί στις αντεπιθέσεις μια ολόκληρη εβδομάδα, το δεχόμαστε και είναι ισοπαλία. Θα συνεχίσουμε. Δεν κουραστήκαμε. Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος όσο είναι οι παίκτες αυτή τη στιγμή και είναι δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Χάρι Κέιν και ο Σον ήταν εντελώς ξεκούραστοι γι’ αυτό ήταν τόσο δύσκολο. Και γι’ αυτό το κουατράμπλ είναι τόσο απίθανο. Υπάρχει λόγος που κανείς δεν το έχει πετύχει σε αυτή τη χώρα.Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι η Σίτι θα χάσει βαθμούς, αλλά δεν μπορώ να το προβλέψω. Θα δούμε τι θα συμβεί», ανεφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X