Ράνγκνικ: «Ήταν μια ταπεινωτική ήττα, ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας»

Ράγκνικ: «Κατηγορούμε μόνο τους εαυτούς μας για τον αποκλεισμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εικόνα της ομάδας του ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Μπράιτον έσπευσε να απολογηθεί στον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων».

«Αντίο» στα όποια όνειρα της για πρόκριση στο Champions League είπε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με το βαρύ 4-0 από την Μπράιτον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό βρίσκονται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς, εξέλιξη η οποία έχει σαν συνέπεια να επικρατεί απογοήτευση στις τάξεις των παικτών της Γιουνάιτεντ.

Έπειτα από το φινάλε της αναμέτρησης με τους «γλάρους» ο υπηρεσιακός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκνικ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports  έσπευσε να απολογηθεί για την ντροπιαστική ήττα της ομάδας του, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

«Είναι σημαντικό να ζητήσουμε συγγνώμη από τους υποστηρικτές μας που ήρθαν από το Μάντσεστερ στο Μπράιτον. Ήταν μια τραγική εμφάνιση. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν ήταν αρκετό. Μπορούμε μόνο να ζητήσουμε συγγνώμη για αυτήν την απόδοση και την ταπεινωτική ήττα.

Απλώς δεν ήμασταν αρκετά καλοί από την αρχή μέχρι το τέλος. Η απόδοση δεν ήταν μόνο κακή, ήταν εξαιρετικά κακή. Ήταν μια ταπεινωτική ήττα και ακόμη περισσότερο για μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι μόνο ότι χάνεις 4-0, ήταν και ο τρόπος που παίξαμε και αυτό είναι απλώς απαράδεκτο, πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X