Αντετοκούνμπο: «Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία, έχω να πληρώσω και πάνες»

Πέρασαν από το Μπρούκλιν (109-121) με συγκλονιστικό Γιάννη οι Μπακς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμη φορά ο κορυφαίος των πρωταθλητών, μετρώντας 42 πόντους στη νίκη επί των Σέλτικς με 103-101 για το Game 3 της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη διαιτησία του αγώνα, για την οποία υπήρξαν εκατέρωθεν παράπονα.

Η απάντηση του Γιάννη ήταν απολαυστική, αποφεύγοντας με χιουμοριστικό τρόπο να πάρει θέση:

«Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία; Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν θα το κάνω! Έχω να πληρώσω και πάνες. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει, κάποιες φορές θα πάρεις σφύριγμα, άλλες θα το χρεωθείς. Σε όλους μας αρέσει η δυναμικότητα στο παιχνίδι και δεν παρακαλάμε ούτε περιμένουμε κάτι».

Αναφορικά με την αναμέτρηση με τους Σέλτικς, που έχουν προσαρμόσει πάνω του την άμυνά τους, είπε:

«Ξέρω ποιες είναι οι δυνάμεις μου. Κάποιες φορές θα πάρω τη σωστή απόφαση, κάποιες όχι. Όσο όμως παίζω μέσα στις δυνατότητές μου, θα είμαστε καλά. Προσπαθώ να διαβάσω κάθε φάση. Άλλες φορές θα παίξουν καλή άμυνα, άλλες φορές θα μου δώσουν χώρο, άλλες θα προσπαθήσουν να πέσουν για να πάρουν επιθετικό φάουλ. Το να παίζω επιθετικά είναι κάτι με το οποίο ζω και πεθαίνω. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου και με έχει βοηθήσει, άρα η προσέγγισή μου δεν θα αλλάξει.

Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας. Κι ο καλύτερος παίκτης, ο Μάικλ Τζόρνταν, είχε δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του στα playoffs. Κι εγώ απέτυχα πολλές φορές, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάντα αυτό που θες. Αν περίμενα ότι θα πάω στα playoffs και θα έχω 30 πόντους και τριπλ-νταμπλ μέσο όρο σκουπίζοντας κάθε αντίπαλο, θα ήταν λάθος. Για να πετύχεις πρέπει να μείνεις στην πορεία σου, αν όχι θα αποτύχεις».

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X