Ισοπαλία - δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι ανάμεσα σε Λίβερπουλ (1-1) και Τότεναμ (VIDEO)

Ισοπαλία - δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι ανάμεσα σε Λίβερπουλ (1-1) και Τότεναμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Τότεναμ στο Ανφιλντ, προσφέροντας την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει στο +3 αν νικήσει την Νιουκάστλ αύριο.

Επειτα από 12 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα, δεν μπόρεσε να σπάσει την άμυνα των Λονδρέζων και η ισοπαλία τη φέρνει πίσω στη μάχη του τίτλου.

Μπορεί να συγκατοικεί στην κορυφή με τη Μάντσεστερ (+1 στη διαφορά τερμάτων), ωστόσο η ομάδα του Γκουαρδιόλα υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (8/5) τη Νιουκάστλ. Σε κακό βράδυ Μανέ, Σαλάχ, το πάλεψε αρκετά ο Τσιμίκας, ο οποίος πέρασε στη θέση του Ρόμπερτσον.



Στο 56ο λεπτό ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους. Εξαιρετική αντεπίθεση των Λονδρέζων, ο Κέιν με υπέροχη ενέργεια βρήκε τον Σεσενιό κι από την πάσα του ο Σον πέτυχε το 1-0.

Ο Κλοπ πέρασε στο ματς Ζότα και Τσιμίκα, η Λίβερπουλ έγινε ακόμα πιο επιθετική, αλλά οι Λονδρέζοι έκλειναν κάθε χώρο στους γηπεδούχους. Ωστόσο, στο 74’ και με τη βοήθεια της τύχης, η άμυνα της Τότεναμ έσπασε και η Λίβερπουλ ισοφάρισε. Ο Ντίας είχε χώρο ελεύθερο, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μπετανκούρ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα του Κλοπ πίεσε για το δεύτερο γκολ, ο Τσιμίκας προσπάθησε να κάνει τη διαφορά, έστελνε διαρκώς τη μπάλα στην περιοχή των Λονδρέζων, ωστόσο Σαλάχ και Μανέ δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο τέρμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X