ΑΕΚ: Οι επιλογές του Οφρυδόπουλου για να σώσει την παρτίδα της Ευρώπης

ΑΕΚ: Οι επιλογές του Οφρυδόπουλου για να σώσει την παρτίδα της Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επανέφερε Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς στην αποστολή και ανοίγει το ρόστερ για το ντεμαράζ του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ υπάρχει το βράδυ της Κυριακής ένας τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό εάν θα υπάρχει ευρωπαϊκή προοπτική για την ομάδα.

Προφανέστατα, η ΑΕΚ δεν χάνεται ακόμα και με ήττα στο ντέρμπι, αλλά με την ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία, θα μοιάζει σχεδόν απίθανο να σταθεί ξανά στα πόδια της στα τρία ματς που απομένουν. Αν και για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, είναι εκ των πραγμάτων ζόρικο για την ΑΕΚ να ανταπεξέλθει στο ντεμαράζ για το φινάλε του πρωταθλήματος με τέσσερα ματς σε διάστημα δέκα ημερών.

Ο Οφρυδόπουλος είχε δείξει με τις επιλογές του, ότι έχει αποφασίσει να στηριχθεί κατά κύριο λόγο στην 11άδα που εμφανίστηκε και στην Τούμπα. Απόντος Αραούχο που θα είχε δεδομένα θέση στο αρχικό σχήμα, ο προπονητής θέλει να πορευθεί μόνο με όσους βρίσκονταν στο 100% της αγωνιστικής και πνευματικής ετοιμότητας. Αλλά το θέμα είναι πως θα μπορέσει να βγει το πρόγραμμα, με δεδομένα μάλιστα και τα ζητήματα φυσικής κατάστασης που εμφανίζουν αρκετοί παίκτες.

Δείτε περισσότερα για τις επιλογές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X