Διπλό κορυφής για Ιωνικό (0-1) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο

Διπλό κορυφής για Ιωνικό (0-1) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στην πρώτη θέση των πλέι άουτ ο Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός είναι η καλύτερη ομάδα των φετινών πλέι-άουτ της Super League και το επιβεβαίωσε για ακόμη μια αγωνιστική, την 6η, μια στροφή πριν το φινάλε. Οι Νικαιώτες επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογία των πλέι-άουτ με 43 και ταυτόχρονα, από τη στιγμή που νίκησαν τους Περιστεριώτες, παρέμειναν και η μοναδική αήττητη ομάδα σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή ήταν η 5η νίκη της ομάδας του Δημήτρη Σπανού σε 6 αγώνες, φτάνοντας τα 15 γκολ που είναι και ρεκόρ επίθεσης στα πλέι-άουτ, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει πια μόλις μία ήττα στα τελευταία 11 ματς, με 7 νίκες στο διάστημα αυτό.

Φυσικά, το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του Ιωνικού (σ.σ. η τρίτη του νίκη επί του Ατρομήτου στα ισάριθμα μεταξύ τους φετινά ματς) πέτυχε ο πιθανότατα κορυφαίος της σεζόν για την ομάδα του, Άιας Άοσμαν, με μια υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 68ο λεπτό. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα, έχοντας και 11 ασίστ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X