Εμειναν «άσφαιροι» στο Αγρίνιο (0-0) Παναιτωλικός και Βόλος

Εμειναν «άσφαιροι» στο Αγρίνιο (0-0) Παναιτωλικός και Βόλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός φιλοξένησε στο Αγρίνιο τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους δύο τερματοφύλακες (Ανέστης – Κλέιμαν) να είναι σε μεγάλη μέρα, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 12ο λεπτό, με τον Βέργο να πιάνει την κεφαλιά και τον Κλέιμαν να του λέει «όχι» κάνοντας μία μεγάλη επέμβαση. Πέντε λεπτά ο Βόλος απείλησε με τον Φερνάντες χωρίς όμως ιδιαίτερες αξιώσεις, ενώ στο 27′ ο Τσόκάνης έσωσε την ομάδα του από το 1-0, διώχνοντας πάνω στη γραμμή το σουτ που επιχείρησε ο Βέργος. Στο επόμενο δεκάλεπτο η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τρεις φορες σε τελική προσπάθεια, με τον Ανέστη όμως να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η τελευταία φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 43′, με τον Κλέιμαν να σταματά από κοντά το πλασέ του Βέργου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για τον Βόλο, με το σουτ του Μπαριέντος να απομακρύνεται από τον Ανέστη, ενώ το σουτ του Ντουάρτε συμπληρώνοντας μία ώρα αγώνα πέρασε άουτ. Στο 72′ ο Νταγκό απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, αστοχώντας από πολύ κοντά, ενώ ούτε ο Φαν Βέερτ βρήκε δίχτυα στην στιγμή που είχε στο 77′. Δέκα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Αναστασίου ανάγκασαν τον Κλέιμαν να προβεί σε ακόμη μία μεγάλη επέμβαση, λέγοντας «όχι» στην… βολίδα του Καρέλη, η οποία ήταν και το τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός της αναμέτρησης.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X