Πλέι άουτ Super League: Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης - Εμεινε στο 0-0 με την Λαμία στην Ριζούπολη (VIDEO)

Πλέι άουτ Super League: Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης - Εμεινε στο 0-0 με την Λαμία στην Ριζούπολη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Υποβιβάστηκε στην Super League 2 ο Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Super League 2 θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στην Ριζούπολη την Λαμία, έμεινε στο 0-0 και διατηρήθηκε στο -4, μια αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι άουτ της Super League.

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Χωρίς καν σήμερα για τον Απόλλωνα. Οδηγός μπορούσε να είναι μόνο ο τρόπος με τον οποίο πάλεψε στα πλέι οφ για εκείνο που έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο και το έφτασε την προηγούμενη αγωνιστική να μοιάζει πιθανό. Ο κακός συνδυασμός αποτελεσμάτων, ο χείριστος συνδυασμός αποτελεσμάτων, τον έφερε σήμερα με την πλάτη στον τοίχο, τη θηλιά στο λαιμό και το πιστόλι στον κρόταφο. Όλα την ίδια στιγμή. Μπήκε γνωρίζοντας τη δυσκολία.


Ο Τζιανλούκα Φέστα με διπλή θητεία στη Ριζούπολη ανέλαβε τη Λαμία στο έσχατο κομμάτι της σεζόν και κατόρθωσε σε πρώτη φάση να τη διατηρήσει μακριά από την τελευταία θέση, ενώ απομένει ο αγώνας μπαράζ με τον ηττημένο του Βέροια-Λεβαδειακός για να καταφέρει η Λαμία να είναι και την επόμενη σεζόν στη Super League.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X