ΑΕΚ: Στο Περιστέρι ο Αλμέιδα βλέπει Ατρόμητος - Ιωνικός!

ΑΕΚ: Στο Περιστέρι ο Αλμέιδα βλέπει Ατρόμητος - Ιωνικός!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μελετά το ελληνικό πρωτάθλημα ιδίοις όμασι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν… χορταίνει να βλέπει ποδόσφαιρο!

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, που πριν λίγες ημέρες υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση, βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά κάθε άλλο παρά στιγμές χαλάρωσης περνά. Ο Αργεντινός τεχνικός «μελετά» τόσο την ΑΕΚ, όσο και τους προσεχείς αντιπάλους της.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο Περιστέρι μαζί με συνεργάτες του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ιωνικό για τα πλέι αουτ της Super League.

Στο ΟΑΚΑ αύριο ο Αλμέιδα

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλμέιδα αποφάσισε να παραμείνει στη χώρα μας και να δει ακόμη ένα ματς της ΑΕΚ πριν αποχωρήσει τη Δευτέρα. Αύριο θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη θα αποχωρήσει ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μετακόμισης, αλλά και της προετοιμασίας της δουλειάς του, την οποία μπορεί να την κάνει και από την Αργεντινή. Από εκεί φυσικά θα παρακολουθήσει και τα υπόλοιπα ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και η παρουσίαση του Αλμέιδα θα γίνουν όταν έρθει ξανά Ελλάδα για να ξεκινήσει επίσημα τη δουλειά του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X