Οι παίκτες της ΑΕΚ σε καλούν στο ΟΑΚΑ - Ανοιξε και η Θύρα 5 για να καλύψει τη ζήτηση του κόσμου!

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε καλούν στο ΟΑΚΑ - Ανοιξε και η Θύρα 5 για να καλύψει τη ζήτηση του κόσμου!
Photo Credits: INTIME

Πολύ υψηλή η ζήτηση για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ για τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό!

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο κόσμος θα δώσει βροντερό «παρών» για να στηρίξει τους παίκτες του Οφρυδόπουλου.

Η προπώληση είναι με διαφορά η μεγαλύτερη των πλέι οφ αλλά και συνολικά των τελευταίων αγώνων μετά την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες. Μάλιστα, για να καλυφθεί η ζήτηση του κόσμου για ένα εισιτήριο, άνοιξε και η Θύρα 5 του ΟΑΚΑ, η οποία είναι ήδη στην διάθεση των φιλάθλων της Ενωσης μέσω του aekfc.gr, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Πέρα από τα 16.000 διαρκείας έχουν πουληθεί και πάνω από 5.000 απλά εισιτήρια από χθες το βράδυ και ο ρυθμός προπώλησης είναι συνεχώς αυξανόμενος όσο πλησιάζουμε στο ματς. Αυτό σημαίνει ότι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν πάνω από 25.000 οπαδοί της ΑΕΚ και η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X