ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση Αλβανού παρουσία και του Σταμάτη Παπασταμάτη!

ΑΕΚ: Ο Παπασταμάτης στον 7ο ουρανό μετά την μεγάλη πρόκριση!
Photo Credits: INTIME

«Απόλυτη συγκέντρωση για να γίνει το 1-1 την Τρίτη» ζήτησε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του προπόνηση σαν πρώτος προπονητής της ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα ο Αλέξης Αλβανός. Ο ίδιος φυσικά δεν χρειάστηκε ιδιαίτερες συστάσεις καθώς γνωρίζει καλά την ομάδα και τους παίκτες και έπιασε αμέσως δουλειά εν όψει του δεύτερου τελικού που ακολουθεί την Τρίτη με τον Ολυμπιακό.

Το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσε φυσικά και ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος παρουσίασε και επίσημα στην ομάδα τον Αλέξη Αλβανό.  Δεν ειπώθηκαν ιδιαίτερα πράγματα, αφού αυτό που ενδιαφέρει πλέον τους πάντες είναι η απόλυτη συγκέντρωση στο ματς της Τρίτης προκειμένου να γίνει το 1-1. Είναι δεδομένο πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες και το σύνθημα είναι απόλυτη συγκέντρωση από όλους για να πάρει η ομάδα τη νίκη στον δεύτερο τελικό. Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν σήμερα αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X