Κομνηνός: «FIBA, ΝΒΑ και Ευρωλίγκα συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει»

Κομνηνός: «FIBA, ΝΒΑ και Ευρωλίγκα συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς τη σωστή κατεύθυνση της συναίνεσης και της εξεύρεσης λύσης βρίσκονται FIBA, ΝΒΑ και Ευρωλίγκα, όπως είπε ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός.

«Είναι αλήθεια ότι από το περασμένο καλοκαίρι, η FIBA πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τις ομάδες της Ευρωλίγκας και τη διοίκησή της, αλλά και το ΝΒΑ, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν επιτέλους την καλύτερη δυνατή λύση για την παρούσα κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο Πατρίκ Κομνηνός και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό μήνυμα που βγαίνει από αυτές τις συζητήσεις είναι ότι όλοι συμφωνούν πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Κανείς δεν κοιτάει την παρούσα κατάσταση και λέει: “Όλα είναι καλά και δουλεύουν εξαιρετικά. Όλοι είναι χαρούμενοι και κερδίζουμε πολλά χρήματα, ας το αφήσουμε έτσι”. Ούτε ένας στον χώρο αυτό έχει αυτή τη γνώμη. Τουλάχιστον υπάρχει μία συναίνεση σχετικά με την ανάγκη να υπάρξει ένα επίπεδο σαφήνειας και βεβαιότητας για τις εθνικές ομάδες, τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X