Μπερνάρντο Σίλβα: Ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα όταν ήταν μικρός - Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Σίτι

Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται ανταλλαγή Ντε Γιονγκ-Μπερνάρντο Σίλβα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πορτογάλος διεθνής, Μπερνάρντο Σίλβα, ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρός, όπως επιβεβαιώνουν και κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, θα ήθελε να είναι μέλος της ομάδας του Τσάβι, ένα από τα σημεία αναφοράς του ως ποδοσφαιριστής.

Ο μέσος της Σίτι, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ήταν πρόθυμος να έρθει στη Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν γιατί ήθελε να φύγει από την Αγγλία. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες στους «The Times».

«Μίλησα με τον σύλλογο γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη ζωή μου εδώ και ήθελα να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου», σχολίασε συγκεκριμένα. Ο παίκτης άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο για να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι. «Στο τέλος της σεζόν, θα καθίσω με τη Μάντσεστερ Σίτι και θα δω τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές», εξήγησε.

Η απόφαση του Μπερνάρντο Σίλβα σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών ξεπερνά τα επαγγελματικά όρια. Είναι καθαρά προσωπικό και γι’ αυτό η Μπάρτσα προσέχει το μέλλον του, γιατί θα ήθελε να παίξει στη LaLiga.

«Το να θέλω να φύγω δεν είχε καμία σχέση με τον σύλλογο. Λατρεύω τη Μάντσεστερ Σίτι. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου, αγαπώ τους οπαδούς, αγαπώ τον σύλλογο. Έμεινα και πάντα θα κάνω το καλύτερο δυνατό για αυτόν τον σύλλογο όσο μένω εδώ», ξεκαθάρισε.

Η Μπάρτσα από πλευρά της γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και εξετάζει με ενδιαφέρον αυτή την προοπτική ειδικά αν ο Φράνκι Nτε Γιόνγκ μπει στην εξίσωση.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X