Αποθέωσε Τσιτσιπά ο Ζβέρεφ πριν την αναμέτρηση τους

Αποθέωσε Τσιτσιπά ο Ζβέρεφ πριν την αναμέτρηση τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους καλύτερους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πριν τον ημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά για το ισπανικό τουρνουά στην Μαδρίτη.

Ο υπερασπιστής του τίτλου στο Madrid Open θα αντιμετωπίσει απόψε (όχι νωρίτερα από τις 22.00) τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο πλαίσιο των ημιτελικών του μαδριλένικου τουρνουά.

Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση για ένα εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στον Έλληνα τενίστα με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως «ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τενίστας:

«Ο Ράφα (Ναδάλ) είναι στο δρόμο της επιστροφής και ο Νόβακ (Τζόκοβιτς) αρχίζει να κερδίζει δυναμική, αλλά αυτή τη στιγμή ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Πιστεύω ότι πρέπει να παίξω στο καλύτερό μου επίπεδο για να έχω μια ευκαιρία, αλλά ανυπομονώ για αυτό το ματς γιατί στο Μόντε Κάρλο με κέρδισε πολύ εύκολα. Ελπίζω να μπορέσω να το αλλάξω».

Σημειώνεται πως Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ έχουν αναμετρηθεί 10 φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα να έχει προβάδισμα 7-3, συμπεριλαμβανομένου 3-0 στο χώμα.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X