Τα τερτίπια του Τζόκοβιτς στο ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Τα τερτίπια του Τζόκοβιτς στο ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Δυνατή πρόταση σε απόδοση διπλασιασμού από το Betmarket.gr και τα ημιτελικά τένις στο ATP Masters 1000 της Μαδρίτης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τέσσερις πολύ δυνατούς προημιτελικούς, έφτασε η ώρα των ημιτελικών στο ATP Masters 1000 της Μαδρίτης, με δύο πραγματικά πολύ μεγάλους ημιτελικούς που είναι βέβαιο ότι θα αποζημιώσουν με εκπληκτικό θέαμα, όσους κάνουν τον κόπο να τους αφιερώσουν το Σαββατόβραδο τους.

Τσιτσιπάς σε τοπ φόρμα

Εχθές το βράδυ ο Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φετινή του κατάσταση και για μια ακόμη φορά ήταν αέρινος και τρομερή διάθεση και συνέπεια – ξεπέρασε το τρομερό ανέβασμα του Ρούμπλεφ στο 2ο σετ και μετά από ένα παιχνίδι πολύ υψηλής ποιότητας, έκανε το καθοριστικό break στο τέλος του τρίτου σετ και πήρε μια τεράστια νίκη.

Στον αποψινό (22:00) ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είκοσι μόλις μέρες μετά τον ημιτελικό στο Μόντε Κάρλο όταν και είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα με 2-0. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το συνολικό 7-3 του Τσιτσιπά επί του Ζβέρεφ μέσα στα χρόνια, τον χρίζουν αναμενόμενα φαβορί, σε αποδόσεις όμως που δεν αξίζουν να παιχθούν, ακόμη και στο 1,62 στο 0% γκανιότα του Stoiximan.

Τα τερτίπια του Τζόκοβιτς

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό (17:00) θα έχουμε την παρθενική δοκιμασία του μεγαλύτερου ταλέντου που έχει βγει εδώ και 20 χρόνια – που φυσικά και είναι ο 19χρονος Κάρλος Αλκάραθ – κόντρα στην τενιστική ευφυΐα και τα πνευματικά τερτίπια του Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν στο χθεσινό ημιτελικό, ο Αλκάραθ δεν είχε γυρίσει (αρκετά άσχημα όπως φάνηκε στην κάμερα) το δεξί του πόδι, θα είχε κερδίσει με 2-0 τον Ναδάλ και θα ήταν ξεκάθαρο φαβορί και  απόψε.

Παρότι όμως, με κάποιον υπερβατικό τρόπο χθες, βρήκε τα μαγικά χτυπήματα στο 3ο σετ και κέρδισε τελικά τον (αναπάντεχα κακό στο decider) Ναδάλ, η εκτίμηση μου είναι ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει δεύτερη, τόσο μεγάλη “back to back” νίκη χωρίς να είναι στο 100% (εκτός από το πόδι φάνηκε ότι στο πέσιμο χτύπησε και το δεξί του χέρι). Ο Τζόκοβιτς έχει την εμπειρία να μανουβράρει όπως πρέπει το ματς, να απορροφήσει την πίεση του “μικρού” και να τον “αναγκάσει” σε χτυπήματα στο ανάποδο πόδι που θα τον πονέσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο Τελικός των Γυναικών

Στον τελικό των Γυναικών η καταπληκτική Ονς Τζαμπέρ κοντράρεται με την Τζέσικα Πέγκουλα, σε ένα παιχνίδι που πέρα από κόντρα δύο διαφορετικών τενιστικών στιλ, το λες και κόντρα δύο διαφορετικών κόσμων. Από τη μία ένα μικρό κορίτσι από μία μικρή παραθαλάσσια πόλη της Τυνησίας που μπορούσε να προπονηθεί μόνο στα γήπεδα των μεγάλων τουριστικών ξενοδοχείων και από την άλλη η θυγατέρα των ιδιοκτητών της ομάδας του NFL Buffalo Bills που έμαθε τένις στα καλύτερα κλαμπ της Νέας Υόρκης και είχε από πιτσιρίκι wild cards για τα σημαντικότερα τουρνουά της Αμερικής.

Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία μέσα στις τέσσερις γωνίες του κορτ και το τρομερό ταλέντο και φόρμα της Ονς τη χρίζουν καθαρό φαβορί στο 1,45, απόδοση βέβαια που είναι ξανά υπερβολική, καθώς η Πέγκουλα είναι “σκυλί του πολέμου” και τρομερά μαχητική μέσα στο τερέν με ένα στιλ παιχνιδιού που μπορεί άνετα να προβληματίσει την Τζαμπέρ.

Εντούτοις, επειδή όπως έλεγα και προχθές, η Ονς είναι μία απ’ τις 3-4 πιο αγαπημένες μου παίκτριες και θα το χαρώ πολύ να κερδίσει το πρώτο της 1000άρι τουρνουά, η στοιχηματική αξία από πλευράς απόδοσης είναι και πάλι στην κόντρα της, οπότε και θα απέχω στοιχηματικά.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

17:00 Τζόκοβιτς – Αλκάραθ 1 (1.96)

Μονό σε απόδοση 1.96 στον Stoiximan με 60 μονάδες

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X