Εξαλλος με τον διαιτητή ο Ράις της Γουέστ Χαμ: «Πληρώθηκες ε; Γαμ&^#%#@» (VIDEO)

Εξαλλος με τον διαιτητή ο Ράις της Γουέστ Χαμ: «Πληρώθηκες ε; Γαμ&^#%#@» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξέφυγε εντελώς ο Ντέκλαν Ράις μετά το τέλος του ματς της Γουέστ Χαμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον ημιτελικό του Europa League και φώναζε στο διάδρομο των αποδυτηρίων στον διαιτητή.

Τα «σφυριά» έζησαν στο έπακρο το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι μέχρι και τα ημιτελικά του Europa League, όμως, αποκλείστηκαν από την Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης επικράτησε 2-1 στο Λονδίνο και 1-0 στην εντός έδρας ρεβάνς για να κοντραριστεί πλέον με την Ρέιντζερς στον τελικό της Σεβίλλης.

Ο Ντέκλαν Ράις, που είχε δει τον Κρέσγουελ ν’ αποχωρεί με κόκκινη από το πρώτο 20λεπτο, αλλά και τον Μόγιες να παίρνει εντολή ν’ αποχωρήσει από τον πάγκο του όταν κλώτσησε με δύναμη τη μπάλα προς ένα ball-boy, ξέφυγε παντελώς στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενος προς τον ρέφερι, Χιλ Μανθάνο: «Πώς γίνεται να είσαι τόσο κακός όλη τη βραδιά; Πληρώθηκες ε; Γαμ&^#%#@ διαφθορά!».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X