Η ΑΕΚ με τον Αλέξη Αλβανό στους τελικούς!

Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα -Στόχος μας είναι το νταμπλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλβανός αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για να οδηγήσει την ομάδα στους τελικούς του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από τον Ολυμπιακό έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ με τον Σταμάτη Παπασταμάτη να ανακοινώνει άμεσα την λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως ηλεκτροσόκ για να ταρακουνήσει την ομάδα και να μπορέσει να αντιστρέψει το εις βάρος της 1-0 και να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Την ΑΕΚ στην υπόλοιπη σειρά των τελικών θα οδηγήσει όπως όλα δείχνουν ο Αλέξης Αλβανός. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αλέξη Δημητρούλια στην πρώτη ομάδα αλλά και προπονητής των Νέων της ΑΕΚ, γνωρίζει καλά την ομάδα και φυσικά διαθέτει τις δυνατότητες για να αντιστρέψει άμεσα το κλίμα και να φρεσκάρει την ομάδα αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά στα ματς που ακολουθούν. Ο 42χρονος Αλέξης Αλβανός αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει τίτλους σαν αθλητής, σαν μέλος του προπονητικού τιμ, σαν προπονητής των ακαδημιών και πλέον καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και σαν πρώτος προπονητής.

Σήμερα μάλιστα παρότι δεν υπήρχε κανονικά προπόνηση στο πρόγραμμα, θα διεξαχθεί το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλβανού που θα έχει και την πρώτη του συνομιλία με την ομάδα. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημήτρης Καφφάτος που παραμένει φυσικά στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X