Ακριβαίνει και το μπάνιο: Αυξήθηκαν οι τιμές και στις παραλίες - Μόνο οι Βρετανοί τουρίστες τις βρίσκουν λογικές (VIDEO)

Ακριβαίνει και το μπάνιο: Αυξήθηκαν οι τιμές και στις παραλίες - Μόνο οι Βρετανοί τουρίστες τις βρίσκουν λογικές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ακρίβεια «μαστίζει» την Ελλάδα και έτσι δεν έμεινε ανεπηρέαστο… ούτε το μπάνιο στην παραλία.

Με τον καιρό να φτιάχνει σιγά σιγά και την μουντάδα των προηγούμενων ημερών, να υποχωρεί, αρχίζουν και γεμίζουν οι παραλίες της Αττικής από κόσμο που ξεκινάει τα μπάνια στην θάλασσα.

Ωστόσο και εκεί, όπως και σε όλους τους άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας, η ακρίβεια κάνει αισθητή την παρουσία της. Ειδικά στις οργανωμένες παραλίες που έχουν ανοίξει, με τις επιχειρηματίας να προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές, προκειμένου να μην αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τους πελάτες.


Η είσοδος στις οργανωμένες πλαζ λοιπόν έχει κατά μέσο όρο 3 ευρώ τις καθημερινές και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 ευρώ τα σαββατοκύριακα, ενώ οι τιμές για τους καφές «παίζει» από 2 έως και 4 ευρώ, με την μπύρα να είναι λίγο πιο ακριβή, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Alpha.

Οι μόνοι πάντως που βλέπουν φθηνές τις τιμές είναι οι τουρίστες, ανάλογα με την χώρα προέλευσής του. Για παράδειγμα αυτοί από την Μεγάλη Βρετανία όπου οι μισθοί και οι τιμές στα προϊόντα είναι πολύ πιο ψηλά από ότι εδώ, μένουν ικανοποιημένοι. Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τους Έλληνες.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X