Φλιώνης: «Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Φλιώνης: «Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για τον αγώνα απέναντι στο Περιστέρι

Στο εβδομαδιαίο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, μίλησε ο Δημήτρης Φλιώνης για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Καλησπέρα σας,

Οδεύουμε προς το φινάλε της κανονικής διάρκειας και στόχος μας είναι να μην υπάρξουν απώλειες. Σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι κατανοητό, ότι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να μας κοστίσει και γι’ αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι κόντρα στο Περιστέρι.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση και να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Με όπλα το πάθος και τη δύναμη που αντλούμε από την έδρα μας, θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη και αύριο.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει ώθηση για μία ακόμη φορά στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Όλοι μαζί θα ολοκληρώσουμε μια δύσκολη πορεία, στην οποία μας έτυχαν πάρα πολλά δεινά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λυγίσαμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος. Πρέπει να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο όμως. Το λέμε και το γράφουμε συχνά, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Μας δίνει έξτρα δύναμη και ειδικά στο γήπεδό μας, στα Άνω Λιόσια. Νομίζω, ότι αξίζουμε της στήριξης και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X