Επίσημο: Ανακοίνωσε την αγορά του Τσούμπερ η ΑΕΚ!

Επίσημο: Ανακοίνωσε την αγορά του Τσούμπερ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ ανήκει πλέον στην ΑΕΚ - Ανακοίνωσε την αγορά του η ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αγορά του Στίβεν Τσούμπερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το ντιλ της ΑΕΚ με την γερμανική ομάδα για την αγορά του Τσούμπερ, καθώς και οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του παίκτη.

Οπως σας είχε ενημερώσει ήδη το enwsi.gr ο Αλμέιδα είχε εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του Ελβετού στην ΑΕΚ και έτσι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είχε γνωστοποιήσει στην αρχή της εβδομάδας ότι θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του παίκτη.

Κάτι που έγινε με τα τυπικά της ανακοίνωσης (με φανέλες κτλ.) να γίνονται στο τέλος της σεζόν, όπως είχε γίνει και με την περίπτωση Λιβάγια.

Να τονίσουμε ότι με την ενεργοποίηση της οψιόν ενεργοποιείται και το υπογεγραμμένο από το καλοκαίρι συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που τον δένει με την ΑΕΚ για άλλα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τσούμπερ ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός στην Ενωση για έναν χρόνο και η οψιόν του είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X