Πειρατές του Ονείρου για τον Φ.Κ: «Δάσκαλος, μαχητής, οπαδός, σε ένα αδιάσπαστο χαρμάνι επαγγελματισμού, ρομαντισμού, αγώνα, προσφοράς, πάντα στην υπηρεσία της Α.Ε.Κ μας!»

ΟΛΗ η ΑΕΚ μαζί, σε μία φωτογραφία!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου για τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη

Οι Πειρατές του Ονείρου εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την ονοματοδοσία της Αίθουσα Τύπου του κλειστού των Λιοσίων, σε Αίθουσα «Φαίδων Κωνσταντουδάκης».

Η ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου

«Στον πλου της ολόλαμπρης Ιστορίας της Α.Ε.Κ στέκεις μαζί Της ολόρθος, περήφανος και αετίσιος, βαστώντας στιβαρά σαν γνήσιος πρωτοκαπετάνιος το τιμόνι της μάχιμης κιτρινόμαυρης δημοσιογραφίας επί 60 ολόκληρα χρόνια!

Δάσκαλος, μαχητής, οπαδός, σε ένα αδιάσπαστο χαρμάνι επαγγελματισμού, ρομαντισμού, αγώνα, προσφοράς, πάντα στην υπηρεσία της Α.Ε.Κ μας!

Συγχαρητήρια σε εσένα προσωπικά Φαίδωνα, συγχαρητήρια συνάμα και σε ολόκληρη την Οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως που επιτέλους αναγνωρίζει και τιμά τις Αληθινές Διαχρονικές Αξίες.

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα μας προσέφερες και εξακολουθείς να μας προσφέρεις.

Σου χαμογελούν από ψηλά οι πρόγονοι ιδρυτές μας, όλα τα αδέρφια μας από το club του παραδείσου, η πολυαγαπημένη Έλλη σου, μα και από εδώ σιμά, δίπλα σου, όλοι εμείς οι φίλοι της ΑΕΚΑΡΑΣ!

Να είσαι γερός και πάντα στις επάλξεις!»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X