ENWSI TV: AEK Inside απόψε στις 22:00 με Καζαντζόγλου - Λούπο - Τσίμπο και Βούλγαρη!

ENWSI TV: AEK Inside απόψε στις 22:00 με Καζαντζόγλου - Λούπο - Τσίμπο και Βούλγαρη!
Photo Credits: INTIME

H σημερινή εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV επιστρέφει απόψε με το ΑΕΚ Ιnside!

Από τις 22:00 λίγο μετά το ματς της ΑΕΚ στο Χάντμπολ με τον Ολυμπιακό μέχρι τα μεσάνυχτα ο Σταύρος Καζαντζόγλου και τους αρθρογράφους, Σταμάτη Βούλγαρη, Πάνο Λούπο που θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και τον Θάνο Τσίμπο για όλη την επικαιρότητα της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα.

Αρχικά θα γίνει ανάλυση του αγώνα με τον Πάνο Λούπο και τη Γιολάντα Ζύκα, για να έρθει στη συνέχεια ο Σταμάτης Βούλγαρης για να γίνει ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει πολλά για την Ευρώπη.

Φυσικά με τον Θάνο Τσίμπο θα γίνει λόγος και για το ματς με το Περιστέρι, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ της Basket League.

Και η σημερινή εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του νέου φορμάτ, όπου δεν θα υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές, αλλά αποκλειστικά συζήτηση μεταξύ των ρεπόρτερ της ΑΕΚ και ανάλυση για την Ενωση.

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X