ΑΕΚ: Κρίσιμο να επανέλθει κι ο Μοχαμάντι στη τελική ευθεία

ΑΕΚ: Κρίσιμο να επανέλθει κι ο Μοχαμάντι στη τελική ευθεία
Photo Credits: INTIME

Η ψυχολογία του Μίλαντ Μοχαμάντι μετά τα ματς με Ολυμπιακό και Άρη, αποτελεί πρόβλημα αυτή τη στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι δεν έχει παίξει λεπτό στα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ στα play offs. Στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ και στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από επτά σερί συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία του ματς ήταν με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου χρεώθηκε σοβαρό λάθος στο γκολ των γηπεδούχων και γενικά δεν είχε καλή εικόνα, για να ακολουθήσει ακόμη μια όχι καλή εμφάνιση, με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Από τότε τη θέση του αριστερού μπακ έχει πάρει ο Χατζισαφί, ωστόσο το γεγονός πως ο Μοχαμάντι δεν έχει κριθεί σε θέση να βοηθήσει ούτε ως αλλαγή στα δύο τελευταία ματς, προκαλεί εντύπωση. Σε όσους τουλάχιστον δεν έχουν εικόνα από τη καθημερινότητα της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X