Ροντρίγκο: «Ήμασταν νεκροί πριν το 1-1, μετά μας παρέσυρε ο κόσμος»

Ροντρίγκο: «Ήμασταν νεκροί πριν το 1-1, μετά μας παρέσυρε ο κόσμος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εικόνα που εμφάνιζε η Ρεάλ μέχρι το 89΄ στο επαναληπτικό ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το πρώτο γκολ που πέτυχε το οποίο έδωσε ξανά ελπίδα στους «μερένγκες» μίλησε ο Ροντρίγκο.

«Ζωντανή» κράτησε την Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Ροντρίγκο.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν αυτός, που χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε 90΄ και στο 90+1΄ ανέτρεψε το σκορ από το 0-1 σε 2-1 και οδήγησε το ματς στην παράταση, εκεί όπου ο Καρίμ Μπενζεμά με το εύστοχο πέναλτι του έδωσε την «πρόκριση» στους «μερένγκες» στον τελικό που θα γίνει στο Παρίσι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «AS», ο ίδιος ανέφερε πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε πάψει να πιστεύει στο «θαύμα», μέχρι την στιγμή που έγινε το 1-1. Παράλληλα ο 21χρονος άσος στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των Μαδριλένων, η οποία έδωσε ώθηση στη Ρεάλ.

«Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Μετά τις βραδιές με Παρί, Τσέλσι και Σίτι εμείς οι μικροί καταλάβαμε τον λόγο του μύθου του Μπερναμπέου για τις ευρωπαϊκές βραδιές. Ήμασταν νεκροί, αλλά μετά το 1-1 οι φίλοι της ομάδας μάς παρέσυρε όλους. Αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Στο 89′ πάψαμε να πιστεύουμε σε ένα θαύμα και μέσα στο κεφάλι μας υπήρχε ότι είχαμε αποκλειστεί, αλλά ήρθε το γκολ μου και τα άλλαξε όλα. Πριν από αυτό το γκολ δεν θα το πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι ο ήρωας σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X