ΑΕΚ: Με το ... δεξί στα πλέι άουτ η ανδρική ομάδα πόλο- Επικράτησε με 9-5 του ΟΥΚ Βόλου!

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε με 9-5 τον ΟΥΚ Βόλου στο πρώτο ματς των πλέι άουτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα στα πλέι άουτ της Α1 ανδρών έκανε η ΑΕΚ, επικρατώντας του ΟΥΚ Βόλου με 9-5 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η «Ένωση» που ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην 9η θέση του πρωταθλήματος θα επιδιώξει στην διαδικασία των πλέι άουτ για τις θέσεις 9-16 να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής που μεσολάβησε μετά το Final-4 του Κυπέλλου, εμφανίστηκαν σοβαροί και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση. Το επαναληπτικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου στον Βόλο στις 20:00 Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη προέβαλε αντίσταση για ένα ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία από το +2 το οποίο είχε δύο φορές (3-1, 4-2)  δέχτηκε την ισοφάριση σε 4-4 στο πρώτο ημίχρονο. Η «Ένωση» βρήκε τα πάνω της στο δεύτερο μισό του αγώνα και με ένα επιμέρους 5-1 ξέφυγε και πήρε τη νίκη με 9-5.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορατς, Βούκσεβιτς , Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Μανιουδάκης. ΒΟΛΟΣ (Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Δ. Στεργίου, Ιωαννίδης, Χρ. Μαρινάγης, Γ. Στεργίου, Βλιώρας , Κουφιδάκης, Αράγια , Πετρόπουλος, Μπομπός, Νάσιος, Μπακαλάκης, Χάλαμ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X