ΑΕΚ: «Λύγισε» η γυναικεία ομάδα πόλο- Ηττα (15-6) από τον Εθνικό στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ

Εικόνες από το ΝΟ Λάρισας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 15-6 από τον Εθνικό στον Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 15-6 από τον Εθνικό ΟΦΠΦ για τον 1ο αγώνα της Β1 Φάσης των Play Off της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η «Ένωση» είχε εξ’ αρχής δύσκολο έργο απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που πανηγύρισε πριν λίγο καιρό και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τα κορίτσια της Κικής Λιώση που κατέκτησαν την 5η θέση στην κανονική διάρκεια θα επιδιώξουν στο δεύτερο παιχνίδι με τον Εθνικό στην Ηλιούπολη να τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν σε 1-1 την σειρά των αγώνων στην «μάχη» της πρόκρισης στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Tο παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 3-2 υπέρ των «Κυανόλευκων». Στη συνέχεια η ομάδα της Αντιγόνης Ρουμπέση έκανε την διαφορά στο δεύτερο οκτάλεπτο και με ένα 6-1 υπέρ της πήγε στο ημίχρονο με 9-3 παίρνοντας πλέον σαφές προβάδισμα. Η συνέχεια στο δεύτερο μέρος ήταν ανάλογη με τον Εθνικό να ανοίγει ακόμα περισσότερο τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό ευρύ 15-6. Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Στεφανία Χαραλαμπίδη με 4 τέρματα ενώ για την ομάδα της Κικής Λιόση 2 γκολ είχε η Κική Στρατηδάκη. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το Σάββατο 07/05 στις 19:00 στην έδρα των κιτρινόμαυρων στην Ηλιούπολη.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΑΕΚ 15-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-1, 4-1, 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 1, Ελληνιάδη 1, Κοντονή 1, Πάρκες 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 4, Ιόλη Μπενέκου 2, Καραμπέτσου, Τζόνσον, Γκότζια, Μπέτα.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 1, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά 1, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X