Τι συμβαίνει με Ανσαριφάρντ - Γιατί δεν μπορεί να παίξει ακόμη βασικός

Τι συμβαίνει με Ανσαριφάρντ - Γιατί δεν μπορεί να παίξει ακόμη βασικός
Photo Credits: INTIME

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν μπορεί ακόμη να αγωνιστεί ως βασικός για πολύ χρόνο λόγω του τραυματισμού του στο μάτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Σέρχιο Αραούχο, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Και αυτό διότι ο Ιρανός σέντερ φορ ακόμη δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του, μετά τα όσα προέκυψαν με τον τραυματισμό στο μάτι του στην τελευταία διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο Ανσαριφάρντ γύρισε από την εθνική Ιράν με έναν πολύ επικίνδυνο τραυματισμό στο μάτι, από πάρτι έκπληξη, ο οποίος θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρός.

Ο Ανσαριφάρντ πλέον φορά ειδικά γυαλιά, τα οποία όμως προστατεύουν τα μάτια του από χτύπημα που μπορεί να φέρει υποτροπή σε προπονήσεις και αγώνες. Δεν μπορούν όμως να βελτιώσουν το ζήτημα με την όραση του. Το μάτι του Ιρανού ακόμη δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η όραση του δεν είναι η ιδανική. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή στα παιχνίδια, παρά μόνο ως αλλαγή μέχρι σήμερα. Κάτι που έγινε και με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τι συμβαίνει με Ανσαριφάρντ - Γιατί δεν μπορεί να παίξει ακόμη βασικός

Έτσι με τους δύο φορ του off, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναγκάζεται να παίζει με ψευτοεννιάρι τον Νορντίν Άμραμπατ στην κορυφή του 4-3-3 στην ΑΕΚ. Κάτι που έκανε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να κάνει και την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Φέτος ο Ανσαριφάρντ με τα «κιτρινόμαυρα» σε 32 παιχνίδια (1.270 αγωνιστικά λεπτά) έχει 6 γκολ και 1 ασίστ, ενώ αντίστοιχα πέρυσι σε 47 ματς (2.810 λεπτά) είχε 14 γκολ και 1 ασίστ. Με την Ένωση ο 33χρονος Ιρανός φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X