«Βόμβα»: «Ο Μπαπέ συμφώνησε με την Παρί και ανανεώνει»!

Στις 21 Μαΐου η ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεγάλη ανατροπή φαίνεται ότι έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Parisien, η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Κιλιάν Μπαπέ για διετή επέκταση της συνεργασίας τους!

Η γαλλική εφημερίδα που έχει πολύ καλές πηγές εντός της διοίκησης των Παριζιάνων αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας έφτασαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Κιλιάν Μπαπέ για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο!

Η Parisien μιλάει για συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες απολαβές 50 εκατομμυρίων ευρώ κι ένα αμύθητο μπόνους υπογραφής που μπορεί να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν υπογραφές ή επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο η γαλλική εφημερίδα εκφράζει την σιγουριά της πως ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να αφήσει την πόλη του φωτός, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού την πρόταση φέρεται να έχει αποδεχθεί τόσο ο Μπαπέ, όσο και η οικογένεια του!

Πηγή: Sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X