ΑΕΚ: Με σφραγίδα Παπαδημητρίου ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Με σφραγίδα Παπαδημητρίου ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα φέρει τη σφραγίδα του Γιάννη Παπαδημητρίου και φαίνεται πως είναι η μεγάλη κίνηση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν 1η Μαρτίου του 2021, όταν η ΑΕΚ γνωστοποιούσε τη συμφωνία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών», ανέφερε για τον αρχικό ρόλο του Παπαδημητρίου η ΠΑΕ, σε μια υπόθεση που φαινόταν θέμα χρόνου να εξελιχθεί.

Δεν χρειάστηκαν περισσότεροι από τρεις μήνες, για να αναβαθμιστεί ο Παπαδημητρίου και να γίνει πλέον το νο 1 στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Εκτελεστικού Διευθυντή από τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο κ. Παπαδημητρίου, του οποίου η συνεργασία με την ομάδα μας ξεκίνησε από την 1η Μαρτίου 2021, θα έχει την υψηλή επιστασία της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (πρώτη ομάδα και Ακαδημίες», ανέφερε η ΑΕΚ στις 18 Μαΐου του περασμένου χρόνου.

Για να μην υπάρχει μάλιστα η παραμικρή αμφιβολία για το ρόλο και τη σημασία του Παπαδημητρίου, την ίδια ημέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αναφέρει κατά τον απολογισμό της σεζόν προς τους δημοσιογράφους. «Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει Εκτελεστικός Διευθυντής. Εχει εμπειρία. Θα έχει και τις ακαδημίες, αλλά βασικά την πρώτη ομάδα. Θα είναι το Α και το Ω». Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ήρθε η στιγμή ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ να δώσει το δικό του στίγμα με τη συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε περισσότερα για την επιλογή Αλμέιδα με την σφραγίδα Παπαδημητρίου.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X