Η ώρα της στήριξης, η μέρα του «Φ.Κ.» και η Χαλκίδα που μας περιμένει

Η ώρα της στήριξης, η μέρα του «Φ.Κ.» και η Χαλκίδα που μας περιμένει
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την επικαιρότητα της ΑΕΚ σε όλα τα μέτωπα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογούμε ότι με την καρδιά και με την ψυχή είμαστε εδώ και μέρες στη Χαλκίδα. Την Παρασκευή θα πάει και το σώμα. Και η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ. Και στο τάραφλεξ και στην κερκίδα. Στην πιο κρίσιμη μάχη μέχρι την επόμενη.

Το έγραψα στην «ΩΡΑ» πριν μέρες, θα το επαναλάβω κι εδώ. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Σε ποδόσφαιρο με τα τέσσερα παιχνίδια που θα κρίνουν αν η ΑΕΚ μπει στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και στην πρώτη της χρονιά, δεν θα έχει ευρωπαϊκή συμμετοχή. Στο χάντμπολ, στους τελικούς πρωταθλήματος, όπου η «Ένωση» μπορεί να γράψει ιστορία, κατακτώντας το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ, όπου σε μια τόσο δύσκολη σεζόν, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό στα play offs, αλλά προέχει τώρα να μπει στην τετράδα.

Νομίζω ότι η κριτική έχει εξαντληθεί. Στο ποδόσφαιρο, η χρονιά είναι δεδομένα αποτυχημένη, όπως και όλο το πρότζεκτ της τελευταίας τετραετίας. Στο μπάσκετ, επίσης ήταν μια κακή χρονιά, αλλά μετά την τραγική απώλεια του Γέλοβατς, όλα τα υπόλοιπα μικρή σημασία είχαν. Το χάντμπολ είναι το μόνο τμήμα που και φέτος μπορεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήρθε μια ήττα σε τελικό Κυπέλλου, ύστερα από 2,5 χρόνια αήττητου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μαζική και παθιασμένη στήριξη όπου παίζει η ΑΕΚ

Τώρα είναι η ώρα της περισσότερης αγάπης και της μεγαλύτερης στήριξης προς την ΑΕΚ. Της μαζικής και παθιασμένης στήριξης. Τώρα δεν έχει νόημα και ουσία η γκρίνια. Μόνο κακό και αρνητική ενέργεια μπορεί να προσθέσει. Τώρα, οι «Ενωσίτες» πρέπει απλά να φωνάξουν και να σπρώξουν την ομάδα, δύο φορές στο ΟΑΚΑ, στα ποδοσφαιρικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό και με Ολυμπιακό, δύο ή τρεις φορές στη Χαλκίδα στους τελικούς χάντμπολ με τον Ολυμπιακό και όσες φορές χρειαστεί στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, στις μπασκετικές μάχες της «Βασίλισσας».

Η αρχή πρέπει να γίνει την Παρασκευή στη Χαλκίδα. Δίπλα στην ομάδα που μας έχει κάνει πολύ υπερήφανους, που έχει κρατήσει την προηγούμενη διετία ψηλά τη σημαία, που είναι συνώνυμο του πάθους και της ψυχής που θέλουμε να βγάζει η ΑΕΚ, πάντα και παντού. Ύστερα από μια πραγματικά δύσκολη και στενάχωρη απώλεια, το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να επιβεβαιώσει ότι ο κόσμος της ομάδας, την αγαπάει ακόμα περισσότερο.

Το Σάββατο υπάρχει η αναμέτρηση με το Περιστέρι στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την ΑΕΚ να θέλει τη νίκη τετράδας. Μια ομάδα που το μοναδικό παράπονο που δεν μπορούμε να έχουμε από αυτή, είναι ότι δεν τα δίνει όλα.

Και την Κυριακή υπάρχει στο ΟΑΚΑ, το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, που μια απλή ματιά στο βαθμολογικό πίνακα, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι είναι το πιο κρίσιμο στα play offs. Εκτιμώ ότι η νίκη θα σημάνει έξοδο στην Ευρώπη για την ΑΕΚ και το αντίθετο ενδεχόμενο – που δεν θέλω ούτε να το γράψω – θα φέρει την ομάδα σε απίστευτα δυσχερή θέση.

Η ΑΕΚ είναι σαν το παιδί μας, που μπορεί να κάνει αταξίες, λάθη, ακόμα και να μας πληγώνει κάποιες φορές. Δεν είναι όμως όλες οι στιγμές για μάλωμα και για κριτική. Αυτή η στιγμή για την ΑΕΚ είναι της περισσότερης αγάπης και της μεγαλύτερης στήριξης. Αυτόν τον Μάιο μπορούμε και πρέπει να αφήσουμε την γκρίνια στην άκρη…

Όπως του αξίζει και του αρμόζει

Η Πέμπτη ήταν η μεγάλη μέρα του σπουδαίου «Φ.Κ». Και ήταν παρούσα όλη η ΑΕΚ, όπως του αξίζει και του αρμόζει. Γιατί και ο ίδιος έχει αφιερώσει τη ζωή του και τη δημοσιογραφική του καριέρα για όλη την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ που δεν ξεχνάει και που τιμάει την ιστορία της. Και ο «δάσκαλος» όλων μας, είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ.

Ότι και να γράψεις για τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη θα είναι λίγο. Η τιμή που του έκανε η ΚΑΕ και που θα μείνει για πάντα στην ιστορία και γενικότερα το πρωινό της Πέμπτης και η παρουσία όλων μας εκεί, είδα ότι τον έκανε πολύ χαρούμενο.

Και με τη δική του χαρά, να είναι σίγουρος ότι χαρήκαμε πολύ κι εμείς. Μα τα πιο πλατιά χαμόγελα για τον «Φ.Κ.» της ΑΕΚ, ήρθαν από εκεί ψηλά. Από την Έλλη του και από τον Στέλιο Σεραφείδη. Μέσα στους άπειρους λόγους, που η ΑΕΚ είναι ότι πιο όμορφο και μοναδικό σε αυτό τον κόσμο, είναι και ο Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης.

Γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ΑΕΚ. Είτε για όσους τον γνωρίσαμε λιγότερο, είτε για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν περισσότερο, η ευχή μας είναι μία. Να είναι πάντα καλά, γερός και δυνατός και να συνεχίσει να γράφει για την ΑΕΚ. Άλλωστε την Πέμπτη, πρέπει να κατάλαβαν και τα εγγόνια του, ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ποτέ δεν υπήρξε…

Υ.Γ.: ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ! Εκεί θα είναι και ο Στέλιος Σεραφείδης! Όπως πάντα! Το ξέρουμε και το νιώθουμε…

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X