Μπακασέτας: «Ναι» από την Φιορεντίνα αλλά... υπό προϋποθέσεις - «Αγκάθι» τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας

Ο Μπακασέτας μπορεί να παίξει απευθείας στους ομίλους του Champions League!
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Ιταλοί για Τάσο Μπακασέτα και Φιορεντίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μια τρομερή σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει αρκετές ομάδες, όπως και την Φιορεντίνα, η οποία ναι μεν τον θέλει, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ αυτό που προβληματίζει την ομάδα της Φλωρεντίας είναι η ρήτρα που έχει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με τους «μπορντομαβιλέρ» έως το 2024 με τη ρήτρα να ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ. Έτσι οι Ιταλοί εκτιμούν πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα, ωστόσο δεν μπορεί να φθάσει στα χρήματα αυτά. Επισημαίνουν, λοιπόν, πως η όποια κίνηση θα γίνει με τους «βιόλα» να φθάνουν έως περίπου τα οκτώ εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, ο «Μπάκα» φέρεται να απασχολεί ομάδες και από την Πριμέρα Ντιβισιόν χωρίς, ωστόσο, να έχουν διαρρεύσει ονόματα.

Τέλος, να επισημάνουμε πως η Σπόρτινγκ έσπευσε να διαψεύσει τα όσα γράφονται εσχάτως για τον αρχηγό της Εθνικής. Ο αθλητικός διευθυντής των «λιονταριών», Ούγκο Βιάνα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό, αν και δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Σπόρτινγκ σκεφτόταν ακόμη και να πληρώσει τη ρήτρα 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τραμπζονσπόρ.

«Ένας παίκτης που έχει μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ομάδα που είχε πολλά χρόνια να το κερδίσει είναι φυσικά κάτι αξιόλογο και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό. Η ομάδα μας παρακολουθεί αρκετούς παίκτες, αλλά ο συγκεκριμένος δεν είναι στη λίστα μας», τόνισε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X