Κόντε: «Ο Κλοπ κάνει φανταστική δουλειά, να είμαστε γενναίοι κόντρα στην Λίβερπουλ»

Τότεναμ: Η μαύρη λίστα του Κόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 4η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League είναι ανοιχτή ακόμα για την Τότεναμ παρότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -2 από την Άρσεναλ, όμως μπροστά της βρίσκεται μία πολύ μεγάλη πρόκληση και αυτή δεν είναι άλλη από το ματς πρωταθλήματος στο Άνφιλντ απέναντι στην Λίβερπουλ το ερχόμενο Σάββατο.

Συναντάει μάλιστα τους κόκκινους σε μία απίστευτη περίοδο φόρμας για αυτούς (έχουν μόνο νίκες μετά από τις 2 Ιανουαρίου του 2022 με εξαίρεση την ισοπαλία στο Έτιχαντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι) όπου διεκδικούν μέσα σε έναν μήνα τρεις τίτλους (Premier League, FA Cup, Champions League), με τον Αντόνιο Κόντε να πλέκει το εγκώμιο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

«Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο της σεζόν και είσαι μέσα στην κούρσα για κάθε στόχο, αυτό σου δίνει μία πολύ μεγάλη ώθηση για να κάνεις κάτι το εκπληκτικό.

Νομίζω πως ο Γιούργκεν Κλοπ κάνει φανταστική δουλειά με την ομάδα του. Δεν είναι εύκολο, ειδικά για μία αγγλική ομάδα να φτάνει στο φινάλε μίας σεζόν και να είναι μέσα στη διεκδίκηση όλων των διοργανώσεων που συμμετέχει», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (5/5) και πρόσθεσε:

«Είναι κάτι το εκπληκτικό. Μπορείς να δεις τους παίκτες της Λίβερπουλ να τρέχουν πολύ και να μην έχουν πολλούς τραυματισμούς. Δεν είναι στο 100% ο ενθουσιασμός τους, αλλά στο 200%. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, δεν αισθάνεσαι κούραση».

Όσον αφορά στις συμβουλές που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης στο Άνφιλντ, που είναι κρίσιμη τόσο για τους κόκκινους όσο και για τα σπιρούνια, ο Κόντε είπε:

«Είπα στους παίκτες μου ότι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα γενναίο ματς όταν δεν θα έχουμε τη μπάλα, να μη φοβηθούμε την πίεση και να βρίσκουμε λύσεις. Ξέρουμε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε απέναντι στην Λίβερπουλ επειδη είναι σε πραγματικά καλή φόρμα.

Έχουμε βελτιωθεί πολύ. Είμαστε στην κούρσα για το Champions League και για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε πόντους από κάθε ματς.

Κάθε παιχνίδι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μας να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Σε αυτό το παιχνίδι θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Λίβερπουλ».

Υπενθυμίζεται πως στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, Τότεναμ και Λίβερπουλ είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 2-2 στο Λονδίνο, με τα σπιρούνια να είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα στη φετινή Premier League που έχει νταμπλ νικών απέναντι στην πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (1-0 εντός, 3-2 εκτός).

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X