ΑΕΚ: Τα ατομικά λάθη που έχουν κοστίσει βαθμούς και θα πρέπει να διορθωθούν για το μίνιμουμ στόχο (VIDEO)

ΑΕΚ: Τα ατομικά λάθη που έχουν κοστίσει βαθμούς και θα πρέπει να διορθωθούν για το μίνιμουμ στόχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία των play-off με απώτερο σκοπό τα θετικά αποτελέσματα και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται προσήλωση και αποφυγή λαθών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ποδοσφαιρικό οργανισμό της ΑΕΚ η φετινή χρονιά παρά τις ενθαρρυντικές προσδοκίες δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Η Ένωση έμεινε νωρίς εκτός των στόχων που οφείλει να διεκδικεί κάθε χρόνο, ενώ σε κίνδυνο βρίσκεται το εισιτήριο του Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα ευρωπαϊκά οφέλη είναι πολλά και σε συνδυασμό με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, η είσοδος στην πρώτη τριάδα είναι υποχρέωση και άπαντες το γνωρίζουν στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον.

Παρ’ όλα αυτά στην διαδικασία των Play-offs η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου σε έξι αγώνες έχει μαζέψει ισάριθμους βαθμούς αδικώντας την αγωνιστική εικόνα που έχει στα μεγαλύτερα διαστήματα των αναμετρήσεων με βασικότερη αιτία τα ατομικά λάθη που έχουν μετουσιωθεί σε γκολ από τους αντιπάλους. Ας παρατηρήσουμε τα λάθη των παικτών της ΑΕΚ στην διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος που έχουν ως αποτέλεσμα η Ένωση να βρίσκεται στην 5η θέση με 52 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον 3ο Παναθηναϊκό και έναν από τον 4ο Άρη.

Η λανθασμένη μεταβίβαση του Μήτογλου στην ισοπαλία της Λεωφόρου

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των Play-offs με την ισοπαλία με σκορ 1-1 να την αδικεί. Η λάθος πάσα του Γεράσιμου Μήτογλου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το κλέψιμο του Χουανκάρ που μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Αϊτόρ, την έβαλε πίσω στο σκορ σε έναν αγώνα που η Ένωση ήταν επιβλητική στο μεγαλύτερο μέρος, με τις τελικές 15-2 υπέρ της να το αποδεικνύουν πλήρως.


Η ευθύνη του Μοχαμαντί στο γκολ του Καρβάλιο σε μια συνολικά καλύτερη ΑΕΚ

O Δικέφαλος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 3η αγωνιστική των Play-offs ήθελε να βάλει τέλος στις 13 αναμετρήσεις χωρίς νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ξεκίνησε δυνατά με τις φάσεις των Σιμάνσκι και Τσούμπερ στο 12’ και 17΄αντίστοιχα. Ωστόσο, για μια ακόμη φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Μιλάντ Μοχαμαντί να μην υπολογίζει σωστά την φάση στο 30’ και στην συνέχεια να δίνεται η δυνατότητα στον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα με τον Καρβάλιο, στην μοναδική στιγμή που επισκέφτηκε την περιοχή του Στάνκοβιτς. Εν τέλει η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με την κεφαλιά του Σιμάνσκι στο 43’.

H κακή εκτίμηση του Τσιντώτα και το λάθος του Κριχόβιακ στην ήττα από τον Άρη

Η ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη ηττήθηκε για έκτη φορά στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση που πλήρωσε τα δικά της λάθη. Στο 20’ ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν υπολόγισε σωστά την εκτέλεση κόρνερ του Ιτούρμπε και στην συνέχεια ο Λουίς Πάλμα άνοιξε το σκορ.


Παρά την ισοφάριση με το απίστευτο γκολ του Λάζαρου Ρότα, στο 58’ ο Σάσα πέτυχε και δεύτερο τέρμα για τους Θεσσαλονικείς, με τον Κριχόβιακ να κάνει τσαφ και τους Τζαβέλλα και Βράνιες να μην μπορούν να απομακρύνουν.


Το «δώρο» του Τσούμπερ και η μη απομάκρυνση των Τζαβέλλα, Χατζισαφί

Την Κυριακή η Ένωση σπατάλησε το προβάδισμα που της έδωσε το γρήγορο τέρμα του Νορντίν Άμραμπατ με ένα ακόμη ατομικό λάθος. Στο 27’ οι Τζαβέλλας και Χατζισαφί δεν απομάκρυναν την μπάλα παρά την πίεση και ο Τσούμπερ πάσαρε λανθασμένα πάνω στον Μούργκ που έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τσόλακ.

Η ΑΕΚ την φετινή χρονιά έχει δεχτεί γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, κάτι που είναι ικανό να δείξει και το μέγεθος του προβλήματος. Την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεδομένα θα πρέπει να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις και να πετύχει την πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ για τα φετινά play-off, ώστε να επιστρέψει στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X