Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ: Αγριο ξύλο σε μπυραρία στη Γερμανία (VIDEO)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ: Αγριο ξύλο σε μπυραρία στη Γερμανία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση από οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δέχθηκαν οπαδοί της Γουέστ Χαμ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa League στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μερίδα οπαδών της Γουέστ Χαμ δέχτηκε επίθεση ενώ παρακολουθούσε τον ημιτελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι σε μία μπυραρία στο κέντρο της Φρανκφούρτης.

Πλάνα από το περιστατικό κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν μασκοφόρους χούλιγκαν να τρέχουν δίπλα από την παμπ και να πετάνε διάφορα αντικείμενα στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ. Οι τελευταίοι πάντως στην προσπάθεια τους να αμυνθούν, απάντησαν πετώντας γυαλιά και καρέκλες στους ultras της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η αστυνομία από την πλευρά της αντέδρασε γρήγορα στο περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να συλλάβει κανέναν από τους δράστες. Υπενθυμίζεται ότι μια ομάδα 15-20 ατόμων με καλύμματα προσώπου επιτέθηκαν στους Λονδρέζους και τραυμάτισαν έναν έξ αυτών με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X