Αλλάζει το κλίμα για Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Αλλάζει το κλίμα για Άμραμπατ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Φαίνεται πως δεν είναι και τόσο δεδομένο πως θα τεθεί θέμα αποχώρησης του Νόρντιν Αμραμπαρ από την ΑΕΚ μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αρχές Μαρτίου, η δήλωση του Νορντίν Άμραμπατ στην Ολλανδία για την επιθυμία του να παίξει εκεί την επόμενη σεζόν, φάνηκε να προδικάζει πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ανοίξει θέμα αποχώρησης του.

Πολύ περισσότερο, από τη στιγμή που αυτή η δήλωση, ήταν στην ουσία δημοσιοποίηση από πλευράς του σκέψεων που είχε κάνει γνωστές και στην ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Ο Άμραμπατ με την επιστροφή του τότε είχε δεχθεί παρατηρήσεις, είχε κάνει κάποιες κινήσεις επανόρθωσης, ωστόσο το κλίμα ως προς το «μετά» δε φαινόταν να έχει αλλάξει.

Από τότε δεν έχει περάσει πολύς καιρός, όμως η κατάσταση φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος ο παίκτης κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα στα play offs για να βοηθήσει την ομάδα. Και μάλιστα σε μια περίοδο που όντας πιστός τηρητής των προβλέψεων της θρησκείας του για το Ραμαζάνι, δεν ήταν καθόλου εύκολη γι΄αυτόν.

Διαβάστε περισσότερα για το κλίμα για Άμραμπατ στην ΑΕΚ που αλλάζει

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X