ΑΕΚ: Ανεβάζει κι άλλο τον πήχη για τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αμαζόνες
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με την 6η θέση που κατέκτησε το τμήμα να μην αφήνει κανέναν ικανοποιημένο.

Παρόλα αυτά η διοίκηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα και τη νέα σεζόν να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή για να διεκδικήσει την παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ανεβάζει σταθερά τον πήχη συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της μετά την επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια.

Οι άνθρωποι του τμήματος έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό έχοντας ήδη μια πρώτη εικόνα για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας σε όλες τις θέσεις. Ήδη γίνονται συζητήσεις με αθλήτριες τόσο από το φετινό ρόστερ όσο και με μεταγραφικούς στόχους έτσι ώστε σύντομα να έχει στελεχωθεί το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού.

Αναφορικά με τις ξένες ήδη και οι τρεις Λίντσει, Τερέλ και Μπράουν έχουν αποχωρήσει από την Ελλάδα με τις δύο πρώτες να θεωρείται δύσκολο να παραμείνουν. Αντίθετα η ΑΕΚ θα κάνει προσπάθειες για να διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν την Καζ Μπράουν η οποία έκανε εξαιρετική περίοδο και ήταν από τις κορυφαίες Κεντρικές του φετινού πρωταθλήματος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X