Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε έναν Γερμανικό «εμφύλιο» στο Europa League

Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε έναν Γερμανικό «εμφύλιο» στο Europa League

Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε έναν Γερμανικό εμφύλιο στον τελικό του Europa League; Την απάντηση έχει ο Γερμανός του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια στο Europa League, ένα για τη Λειψία, ένα για την Φρανκφούρτη. Αν με ρωτήσετε επί προσωπικού, θα ήθελα εννοείται να το πάρει η Φρανκφούρτη και η Λειψία να μην φτάσει καν τελικό.

Έχω τους λόγους μου και είναι ξεκάθαρα ρομαντικοί. Καθαρά στεγνά ποδοσφαιρικά, Λειψία και Άιντραχτ έχουν πάρει ένα μικρό προβάδισμα ενός γκολ για τους επαναληπτικούς.

Άιντραχτ – Γουεστ Χαμ

Η Άιντραχτ έχει σφυρίξει καιρό τώρα λήξη όσον αφορά το πρωτάθλημα, για αυτό και τη Δευτέρα το βράδυ παρέταξε σχεδόν ομάδα αναπληρωματικών στο Λεβερκούζεν, ξεκουράζοντας αρκετούς παίκτες κλειδιά για το αποψινό ματς.

Το παιχνίδι πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο, πιο δύσκολο από αυτό με την Μπαρτσελόνα, για πολλούς λόγους. Η Γουεστ Χαμ είναι εξαιρετικά δεμένη και έχει τρομερή ποιότητα. Θέλει τεράστια προσοχή από πλευράς Άιντραχτ, αφού το ένα γκολ δεν δίνει άνεση.

Ενθαρρυντικό πάντως το ότι θα αντιμετωπίσει ξεκούραστη τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Πολλά βασικά γρανάζια πήραν ανάσες και σίγουρα από τον κάθε παίκτη θα δούμε να δίνει το 101% των δυνάμεων του με τη βοήθεια φυσικά των οπαδών, που αναμένεται πάλι να κάνουν φανταστική ατμόσφαιρα. Το εξωαγωνιστικό πάντως που θέλω να τονίσω είναι πως η Άιντραχτ έσπασε το φράγμα των 100.000 μελών, η 5η ομάδα στη Γερμανία, με την Γκλάντμπαχ να είναι η επόμενη που ακολουθεί. Αυτά είναι πράγματα που δείχνουν το πόση ενότητα επικρατεί μεταξύ συλλόγου και φιλάθλων.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν πιάνεται από πουθενά. Να πάμε σε γκολ/γκολ ημιχρόνου ; Μπορείτε να το ποντάρετε, έχουν ποιότητα. Θεωρώ πάντως πως το παιχνίδι είναι πολύ περίπλοκο και με τεράστιο backround όσον αφορά τακτική. Εν ολίγοις, μένω αμέτοχος.

Ρέιντζερς – Λειψία

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο παιχνίδι η Λειψία θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές και όχι μόνο μία. Αυτό το 1-0 είναι αρκετά ευάλωτο, ειδικά από την στιγμή που η Λειψία έχει πολλά θέματα φυσικής κατάστασης, καθώς παίζει σερί εδώ και ένα μήνα Σ/Κ και μεσοβδόμαδα.

Περιμένω η Ρέιντζερς να δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να «τρέξει» τη Λειψία. Σημαντικό το ότι η Ρέιντζερς είχε μία μέρα περισσότερη για να ξεκουραστεί, κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του, ειδικά από την στιγμή που η Λειψία είχε και ταξίδι μπροστά της.

Στοιχηματικά λοιπόν κοιτάω τον άσο του 3,45, με τους Σκωτσέζους να έχουν χρυσή ευκαιρία να φτάσουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γιατί όχι άλλωστε; Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο μεγαθήριο, ίσα ίσα είναι μια ομάδα επίσης άπειρη, που δεν μπορεί να διαχειριστεί συνεχόμενα παιχνίδια.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονό (Stoiximan.gr*):

05/05 – 22:00 – Ρέιντζερς – Λειψία : 1ft(3,45) επί 18,35 μονάδες *2 & ταμείο*

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X