Ο μυθικός Φ.Κ εκεί που του αξίζει - Η ΑΕΚ τίμησε την ιστορία της και τον Φαίδωνα Κωσταντουδάκη

Ο μυθικός Φ.Κ εκεί που του αξίζει - Η ΑΕΚ τίμησε την ιστορία της και τον Φαίδωνα Κωσταντουδάκη
Photo Credits: INTIME

Σε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση η ΑΕΚ τίμησε την ιστορία της και τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν ξεχνά την ιστορία της, τιμώντας τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, το όνομα του οποίου πήρε  η Αίθουσα Τύπου του κλειστού των Λιοσίων, σε μια ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού της τεράστιας πορείας του.

Ο γνωστός στους απανταχού ΑΕΚτζήδες Φ.Κ που συνδύασε το όνομά του όσο λίγοι με το έπος του ’68 στο Καλλιμάρμαρο πέρασε στην αιωνιότητα και θα αποτελεί πλέον κομμάτι της ΑΕΚ για πάντα.

Οι εκλεκτές παρουσίες ήταν πολλές. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών, καθήμενος δίπλα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δίνοντας ακόμα περισσότερη αίγλη.

Από την ομάδα ανδρική ομάδα της Ένωσης παρόντες ήταν ο GM της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα, αλλά και ο αρχηγός, Δημήτρης Μαυροειδής.

Από εκεί και πέρα στα αξιοσημείωτα  η μεγάλη κίνηση του Φαίδωνα Κωνστναντουδάκη που αποφάσισε να παραχωρήσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ τα πρωτοσέλιδα της ιστορικής εφημερίδας «Δικέφαλος», τα οποία σχετίζονταν με επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ και όχι μόνο.

Ο… Φ.Κ ανέφερε στην τοποθέτησή του:

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο με έχετε θαμπώσει, με έχετε συγκινήσει. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο, το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου μιλάει και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο να αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, που παρά τη βιασύνη του, επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση.

Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι, δεν ξέρω από τι επηρεάστηκε ο κ.Αγγελόπουλος και η διοίκησή του να επιλέξουν εμένα. Ευγνωμοσύνη. Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Όλων των αθλητών, των παραγόντων. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με 2 απόντες, την κόρη μου την Έλλη που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Και πάλι ήθελα να τιμήσω τη φιλία μου με τον Στέλιο Σεραφίεδη. Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράψω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη. Να ζήσω και να δω το γήπεδο αυτό να υπάρχει και η ταμπέλα στη βιτρίνα του σταδίου και να έχει όνομα ΑΕΚτζή παράγοντα, ΑΕΚτζή μπασκετμπολίστα. Αυτό επιθυμώ πριν να φύγω. Είμαστε σε μια εποχή που παίζει ρόλο ο επαγγελματισμός, πάντα όμως προέχει να ονομαστεί το γήπεδο όπως θέλει ο κ.Αγγελόπουλος.

Αν είναι δυνατόν να θυμηθούμε όλοι ότι Πέμπτη 5 του μηνός 5ο μήνα έγινε ένα έγκλημα κατά της ΑΕΚ. Το έκανε ο Γρανίτσας και το διορθώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεόσταλτος. Κάνει το θαύμα των θαυμάτων, την Αγία Σοφία».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X