Σάλος στην Αργεντινή με βίντεο δωροδοκίας διαιτητών από τη Μπόκα Τζούνιορς (VIDEO)

Σάλος στην Αργεντινή με βίντεο δωροδοκίας διαιτητών από τη Μπόκα Τζούνιορς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Always Ready, αποκαλύπτοντας βίντεο που φανερώνει στο καμαρίνι των διαιτητών δώρα τα οποία προσέφεραν άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς, προκαλώντας… σάλο στην Αργεντινή.

Η Μπόκα Τζούνιορς, ζορίστηκε αλλά πέρασε από την έδρα της Always Ready (0-1), για την 4η αγωνιστική του Copa Libertadores, ανεβαίνοντας στη 2η θέση στον όμιλο, στο -1 από την πρώτη Κορίνθιανς, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα και κυρίως για το πέναλτι που δόθηκε στην Μπόκα, και τελικά ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι άνθρωποι της Always Ready προχώρησαν σε καταγγελία τονίζοντας ότι οι διαιτητές δωροδοκήθηκαν από τους ιθύνοντες της φιλοξενούμενης ομάδας, και παρ’ ότι διαβεβαίωσαν ότι δεν θα επιδιώξουν να ζητήσουν βαθμούς, απαίτησαν από την Conmebol να παρέμβει.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X