Η ΑΕΚ ξανά στο θρόνο της, το απίστευτο ξέσπασμα για το πρωτάθλημα! (VIDEO)

Η ΑΕΚ ξανά στο θρόνο της, το απίστευτο ξέσπασμα για το πρωτάθλημα! (VIDEO)

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, η ΑΕΚ νικούσε τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και σφράγιζε τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από τα παιχνίδια που ελάχιστοι ασχολούνται. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στη διάρκεια του ματς, αλλά περιμένουν το φινάλε για να γευτούν το νέκταρ της ηδονής. Ολοι όσοι βρέθηκαν στη Ριζούπολη για την τελευταία παράσταση της πρωταθλήτριας ΑΕΚ περίμεναν απλά να έρθει η ώρα της λήξης. Η στιγμή που η Ενωση θα στεφόταν και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδας και θα σήκωνε το τρόπαιο του πρωταθλητή έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια. Για τον αποχαιρετισμό πάντως, η ΑΕΚ επικράτησε και του Απόλλωνα με 1-0.

Στα ιερά χώματα, έγινε χαμός για τους πρωταθλητές

Το πάρτι που στήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές όλων! Η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ο λαός της ξέσπασε σε δάκρυα χαράς για την επιστροφή στην κορυφή. Στα ιερά χώματα, έγινε χαμός για τους πρωταθλητές, με τον κόσμο να αποθεώνει τα παλικάρια του Μανόλο. Οι παίκτες από το πούλμαν, έκαναν… χέρια με τον λαό της ΑΕΚ, σε μια ανατριχιαστική στιγμή!

Μπορεί το ματς με τον Απόλλωνα να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, αλλά ο Χιμένεθ ήθελε να διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει του τελικού. Παράλληλα βέβαια, να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα, όπως οι Μάνταλος, Χουλτ και Βράνιες, αλλά και τον Μοράν που έλειπε δύο μήνες από παιχνίδια. Ετσι, η ΑΕΚ έπαιξε με «κανονική» 11άδα και μπήκε με φουλ διάθεση από την αρχή.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήλεγχαν απόλυτα τον αγώνα. Υπήρχαν κάποια ζητήματα στην άμυνα, ειδικά στην αριστερή πλευρά όπου ο Κονέ δημιουργούσε ρήγματα στον Χουλτ, αλλά δεν προκαλούσαν ουσιαστικά θέματα. Η ΑΕΚ κατάφερε όσο περνούσε η ώρα να στριμώξει τον Απόλλωνα στα καρέ του και να ψάχνει το γκολ με οργανωμένο τρόπο. Κάπως έτσι ήρθε και η γκολάρα του Αραούχο, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών της ΑΕΚ και γέμισμα του Λιβάγια.

Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε και τον Τσόσιτς μετά από καιρό, με την ΑΕΚ να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του ματς και να δημιουργεί ευκαιρίες για να τελειώσει και τυπικά το παιχνίδι. Οσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε φυσιολογικά, καθώς άπαντες είχαν ως προτεραιότητα να σφυρίξει τη λήξη ο Τζοβάρας και να έρθει η μεγάλη στιγμή της απονομής του πρωταθλήματος.

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ, 4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες (64’ Τσόσιτς), Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Μπακασέτας, Λιβάγια (51’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (83’ Λόπες), Αραούχο

 

 

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X