Ο Αντσελότι έγινε ο πρώτος προπονητής που φτάνει σε πέντε τελικούς Champions League

Ο Αντσελότι έγινε ο πρώτος προπονητής που φτάνει σε πέντε τελικούς Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι μετά την επική ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έγινε ο πρώτος προπονητής που φτάνει σε πέντε τελικούς Champions League και έχει την ευκαιρία να γίνει ο πολυνίκης του θεσμού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Μαΐου έχει την ευκαιρία της να γίνει για 14η φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης, τα διπλάσια τρόπαια από τη δεύτερη Μίλαν! Ο Κάρλο Αντσελότι καθοδήγησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον μεγάλο τελικό του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, αφήνοντας εκτός με επικές ανατροπές την Παρί Σεν Ζερμέν, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής που θα «κοουτσάρει» για πέμπτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Ο πολύπειρος προπονητής άφησε πίσω του τους Μαρσέλο Λίπι, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Μιγκέλ Μουνιόθ και τον προσεχή αντιπαλό του στο Παρίσι, Γιούργκεν Κλοπ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X