Στον τελικό του Champions League η... εφτάψυχη Ρεάλ Μαδρίτης, 3-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση!

Στον τελικό του Champions League η... εφτάψυχη Ρεάλ Μαδρίτης, 3-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη ανατροπή-πρόκριση για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκριση βγαλμένη… από παραμύθι για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε κάθε προγνωστικό.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, παρ’ όλο που βρέθηκε να είναι μέχρι και το 90ο λεπτό πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει το ματς… τούμπα, να το στείλει στην παράταση και σα να μην έφτανε αυτό να το πάρει κιόλας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από το πρώτο μέρος, όμως ο Κουρτουά στάθηκε… βράχος.

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά κι έκλεψε, ο Ντε Μπρόινε πέρασε κάθετα στον Μπερνάρντο Σίλβα που από δεξιά έκανε το σουτ και είδε τον Κουρτουά να σώζει εντυπωσιακά, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Ζεσούς έπιασε με τη μία το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Ρεάλ.  Μάλιστα, στο 40ο λεπτό ο Φόντεν έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Κουρτουά έπεσε και απομάκρυνε δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος, τα πρώτα λεπτά ήταν… εκρηκτικά, με τον Βινίσιους όμως να σπαταλά με το… καλημέρα, τρομερή ευκαιρία, προ κενής εστίας.

Αφού πέρασαν αυτά τα πρώτα λεπτά και μέχρι να φτάσουμε στο 70ο λεπτό, είδαμε περισσότερο παιχνίδι κέντρου με προσωπικές μονομαχίες και… μπόλικο άγχος.

Ωσπου, στο 72′ ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε την κούρσα στον άξονα, άνοιξε δεξιά στον Μαχρέζ κι εκείνος πλάσαρε  με τη μία για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα από αυτό το τέρμα και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» τη Ρεάλ δις, με τον Γκρίλις, όμως αφ’ ενός ο Μεντί και αφ’ ετέρου ο Κουρτουά κράτησαν το 0-1 ανέπαφο.

Για να έρθει στο 90′ ο Καμαβινγκά να σηκώσει για τον Μπενζεμά, που έκανε το γύρισμα στον Ροδρίγο που έφερε το ματς στα ίσια με προβολή εξ επαφής.

Πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, 2 λεπτά αργότερα, με κεφαλιά ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι (93′) σε μαρκάρισμα του Ντίας και το μετέτρεψε σε γκολ για να γράψει το 3-1 και να στείλει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα διεκδικήσει απέναντι στη Λίβερπουλ το 14ο τρόπαιο της ιστορίας της,

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X