ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ και οι άλλοι δανεικοί που πλήρωσε ακριβά για να τους κάνει δικούς της

«Βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα ενεργοποιήσει την οψιόν για τον Τσούμπερ»
Photo Credits: INTIME

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθίσταται αναγκαία συνθήκη για τις περισσότερες ομάδες να στρέφονται σε λύσεις δανεισμών παικτών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κάποιες περιπτώσεις με οψιόν αγοράς, σε πιο σύνθετες συμφωνίες με υποχρεωτικές οψιόν, σε άλλες απλά για ένα διάστημα χωρίς συγκεκριμένη προοπτική. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση και έχει δοκιμάσει από…όλα τα σενάρια δανεισμών. Και όπως απέδειξε με την περίπτωση του Στίβεν Τσούμπερ, μπορεί και πληρώνει ακριβά τους «δανεικούς» που την πείθουν.

Οση σκόνη και εάν σήκωσε από ένα σημείο και μετά με τις χαμηλές πτήσεις του, ο Ελβετός είναι παίκτης τεράστιας κλάσης και εμπειρίας. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει εύκολα τη διαφορά στα μέρη μας, όπως απέδειξε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Αρκεί βέβαια, να ξέρεις να τον αξιοποιείς και να εκμεταλλεύεσαι τα καλά στοιχεία του. Αν και αυτό προϋποθέτει ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία, που απουσιάζει από την ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων.

Για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τσούμπερ, η ΑΕΚ θα δώσει 2 εκατ. ευρώ στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, συνολικά. Περίπου 400.000 ευρώ έχουν δοθεί ήδη ως «ενοίκιο», ενώ η ΑΕΚ θα καταθέσει τώρα ακόμα 1,6 εκατ. ευρώ. Με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο, η πρώτη σεζόν του οποίου εξέπνευσε, με τις απολαβές του παίκτη να είναι στο 1 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Τσούμπερ και τους άλλους δανεικούς που πλήρωσε ακριβά η ΑΕΚ για να τους κάνει δικούς της

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X