ΑΕΚ: Ο... τσουχτερός Γκουστάβο Ενρίκε, η Σάο Πάολο και η Ιντερνασιονάλ

ΑΕΚ: Ο... τσουχτερός Γκουστάβο Ενρίκε, η Σάο Πάολο και η Ιντερνασιονάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Γκουστάβο Ενρίκε, βάζει στην καλοκαιρινή transfer list της ΑΕΚ ο εκπρόσωπος του 29χρονου ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τον agent, Λουίς Καρβάλιο. η Ένωση καθώς και ένας τουρκικός σύλλογος (χωρίς να τον κατονομάζει) φέρονται να΄χουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον θηριώδη στόπερ που βλέπει τον κόσμο από τα 196 εκατοστά, όσο δηλαδή είναι και το ύψος του.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού υποστηρίζει πως η Φλαμένγκο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του ΄23, δεν θα δυσκολευτεί να τον αποδεσμεύσει εξαιτίας του υψηλού κόστους του.

Εμβαθύνοντας στο σημείο περί “υψηλού κόστους” διαπιστώνει κανείς πως ο Γκουστάβο είναι ένας από ακριβοπληρωμένους αμυντικούς στη Βραζιλία.

Γι΄αυτό κι άλλωστε τόσο η Σάο Πάολο όσο και η Ιντερνασιονάλ που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν επαφές με τον εκπρόσωπό του και τη διοίκηση της Φλαμένγκο, συζητούσαν για αποκλειστικά για το δανεισμό και όχι την αγορά του ποδοσφαιριστή και με την απαραίτητη προϋπόθεση πως η Φλαμένγκο θα δεχτεί να καλύψει ένα μέρος του υψηλού συμβολαίου του ποδοσφαιριστή κάτι που τελικώς δεν συνέβη.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X